InvisalignFå rettet dine tænder

Se video om Invisalignbehandlingen herover eller læs mere

Prisen for tandretning med Invisalign starter ved

25.000 DKK

En typisk behandling udgør ofte

  • Få gratis forundersøgelse
  • Få et overslag der dækker hele forløbet
  • Ingen uforudsete udgifter
  • Gratis efterundersøgelse

Vi har desværre lukket nu.

Bestil tid

Tandlægerne på Østerbro kan i samarbejde med SPARXPRES tilbyde en enkel og attraktiv finansiering af din tandbehandling. Det er op til dig om du vil ansøge om finansiering af hele betalingen eller en mindre del af den. Læs mere om finansieringen.

Den støtte du har brug for, til det smil du ønsker

Mange patienter er i dag kede af den måde, som tænderne er placeret i tandbuen. Små skævheder af tænderne kan gøre, at mennesker smiler meget mindre og at selvtilliden daler.

Det er for mange ofte uoverskueligt at få rettet tænder med tanken om, at skulle gå rundt med fast apparatur (togskinner) i flere år.

Hos Tandlægerne på Østerbro tilbyder vi at rette tænder med systemet Invisalign. På denne måde reguleres tænderne med en meget komfortabel bøjle/skinne, som gør det næsten usynligt, at du får rettet tænder og du kan fungere helt normalt i din hverdag.

Bøjlen er lavet af gennemsigtig plast, så den nærmest ikke ses på tænderne. Endvidere kan den tages ud, når du skal spise eller hvis man skal til et arrangement, hvor man ikke har lyst til at have den på.

InvisalignFør og efter

Se andre patienters forvandling

Det kan være svært at vide, hvad en Invisalign behandling egentlig gør ved tænderne. Derfor har vi fået lov til at tage billeder af vores patienters tænder før og efter behandlingen.
Hvis du er i tvivl om du kan få en Invisalign-behandling, er du altid velkommen til at kontakte os. Så kan vi snakke nærmere om, hvad der er af muligheder for dig.

Kontakt os og hør mere om Invisalign

Før

Efter

Vi har desværre lukket nu.

Se alle åbningstider

Kontakt os på +45 88169696

Bestil tid

Hvordan foregår behandlingen?

Behandlingen indledes med en konsultation, hvor tænderne undersøges og det afgøres, om de kan rettes med invisalignsystemet. Det er vigtigt at vide at ikke alle tilstande kan behandles med Invisalign, derfor er en nøje screening afgørende.

Tandlægen udformer herefter et behandlingsprogram og planlægger hvordan hver skinne skal ændres fra gang til gang. Behandlingen kan planlægges i et virtuelt computerprogram, Align Technology’s unique ClinCheck, hvor det også er muligt at lave en virtuel model af, hvordan tænder vil komme til at sidde efter de er rettet. Det vil altså sige, at du kan se en animeret komplet 3D film af dine tænders bevægelser fra start til slut, førend du tager stilling til, om du rent faktisk ønsker behandlingen.

Behandlingen igangsættes ved at du får udleveret den første skinne og instrueres i brugen af den. Efter 2 uger kommer du ind og får udleveret en ny skinne. Dag for dag vil tænderne stille og roligt flyttes hen i den ønskede placering. Skinnen skal bæres hele tiden, men må fjernes under spisning, når der børstes tænder og anvendes tandtråd samt ved specielle lejligheder.

Det er individuelt hvor længe bøjlerne skal bæres, men oftest tager en behandling på en voksen mindre end et år. Tandlægen lægger en komplet behandlingsplan, så tiden nogenlunde kan forudsiges. Skematisk behandlingsoversigt fra start til slut med Invisalign

1. Trin
første besøg

Ved første besøg hos din tandlæge efter du har bestemt dig for, at du ønsker en Invisalign behandling, vil tandlægen guide dig igennem, hvad du ønsker at opnå med behandlingen. Du vil her have mulighed for præcist at fortælle om dine ønsker. Tandlægen vil tage røntgenbilleder, fotografier og aftryk af din tænder, som alt sammen sendes til USA til Invisalign Technologies sammen med din tandlæges præcise behandlingsplan. Denne konsultation koster Kr. 2.500,- og er et beløb som fratrækkes prisen på behandlingen, hvis du ønsker at gennemføre en sådan.

2. Trin
Opfølgning

Ca. 14 dage efter aftrykkene er blevet sendt til USA, er din computeranimerede 3D-film klar. Her kan man se hele behandlingsforløbet fra start til slut, og du kan få et håndgribeligt visuelt udtryk for, hvordan dine tænder vil se ud under og ikke mindst efter behandlingen. Det er her du skal tage endeligt stilling til, om du ønsker behandlingen. Hvis du er sikker på, at det er netop dette du håbede på at få ud af en behandling bestilles Invisalignskinnerne.

3. Trin
3D Tandaftryk

Invisalign benytter en avanceret 3D computer imaging teknologi til at omdanne dine tandaftryk til en serie af unikke custom-made række af aftagelige gennemsigtige skinner. Der kan være helt op til 48 skinner eller ned til kun 12 alt afhængig af den individuelle behandlingsplan.

4. Trin
invisalignskinner

Ca. 14 dage efter får du udleveret dit første sæt af Invisalignskinner. Oftest vil der blive lavet et par små plastfyldninger til at guide tænderne i den rigtige retning. Du går med hvert sæt skinner i ca. 15 dage, og du vil få udleveret yderligere 2-3 sæt af skinner, som du skal bruge før dit næste kontrolbesøg hos tandlægen.

5. trin
Dag og nat

Du skal bruge Invisalignskinnerne både om dagen og natten 15 dage i træk. Du må kun fjerne skinnerne når du spiser, drikker, børster tænder og bruger tandtråd. Den fulde behandling tager ca. 9-15 måneder men kan variere meget fra patient til patient. Du skal komme til kontrolbesøg hos din tandlæge ca. hver 6 uge til behandlingen er slut for at sikre, at behandlingen forløber som planlagt.

6. trin
Smukt Smil

Når du er færdig med at bruge det sidste sæt af skinner i serien, vil din behandling være færdig, og du skulle nu gerne have opnået det smukke smil, som du altid har ønsket dig. For at sikre at dit nye smil forbliver perfekt, skal du bruge retentionsskinner om natten eller have retentionstråde på bagsiden af tænderne, for at tænderne ikke flytter sig tilbage. Udgifter for dette kommer ud over behandlingen.


Hvorfor vælge enInvisalignbehandling?

Mange går og er kede af et smil med skæve tænder. En invisalignbehandling er en meget komfortabel måde at få rettet sine tænder på. Ud over den glæde det giver at få rettet sine tænder og få det smil man drømmer om, giver det også andre fordele. Når tænderne sidder skævt, er det nemmere for madrester og bakterier at sætte sig i mellemrum og det er svært at holde rent.

Dette giver større risiko for caries (huller i tænderne) og især for tandkødsbetændelse (gingivitis). Undersøgelser viser, at bliver tænderne rettet, opnås sundere tænder og tandkød. Fordelen ved Invisalign er, at man kan fjerne bøjlen, når der skal børstes tænder og bruges tandtråd, hvorfor der kan opretholdes en optimal mundhygiejne under hele behandlingen.

Det er yderst vigtigt at have sunde tænder og tandkød, når der anvendes bøjler. Endvidere opnås er et bedre bid, når tænderne rettes, så det bliver nemmere at tygge sammen og spise.

Mange af klinikkens Invisalign patienter vælger at få bleget tænder samtidigt med at tænderne rettes, da Invisalignskinnerne kan fungere som perfekte blegeskinner. Det vil sige, at man kan relativt billigt få dem bleget, da det eneste man behøver at købe på klinikken, er lidt blegegel.

Vi har gratis parkering, som du kan benytte som patient. Derudover går linje 1A lige til døren, foruden at vi ligger blot få minutters gang fra Svanemøllen Station.

Vores patienter siger om os