Spring til indholdet
Vores telefon har åbent mandag til torsdag kl. 07:15-16:30, fredag 7:15-14:30 og lørdag 07:45-14:00.

InvisalignFå rettet dine tænder

Få det perfekte smil - med en tandbøjle der hverken gør ondt eller er synlig!


Prisen for tandretning med Invisalign starter ved

25.000 DKK

Sådan kommer du i gang

  • Start med en gratis forundersøgelse
  • Ved forundersøgelsen får du et uforpligtende prisoverslag
  • Vi laver en 3D scanning af dine tænder, som viser dig hvordan resultater bliver
  • Hvis du er tilfreds, kan vi starte behandlingen derefter

Vi er lukket. Vi åbner senere i dag kl. 08:00

Bestil tid

Tandlægerne på Østerbro kan i samarbejde med SPARXPRES tilbyde en enkel og attraktiv finansiering af din tandbehandling. Det er op til dig, om du vil ansøge om finansiering af hele betalingen, eller en mindre del af den. Læs mere om finansieringen.

Den støtte du har brug for, til det smil du ønsker

Vi oplever, at mange patienter i dag kede af deres tænders placering i tandbuen. Små skævheder af tænderne kan gøre, at man smiler mindre og at selvtilliden daler.

Det kan for mange virke uoverskueligt at få rettet tænder. Især med tanken om at skulle gå rundt med fast apparatur (togskinner) i flere år.

Hos Tandlægerne på Østerbro tilbyder vi at rette tænder med systemet Invisalign. Med Invisalign rettes tænderne med en meget komfortabel bøjle/skinne, som nærmest er usynlig. På den måde får du rettet tænder uden de store gener og du kan fungere helt normalt i din hverdag.

Bøjlen er lavet af gennemsigtigt plast, så den næsten ikke ses på tænderne. Endvidere kan den tages ud, når du skal spise, eller hvis du skal til et arrangement, hvor du ikke har lyst til at have den på.

InvisalignFør og efter

Se andre patienters forvandling

Det kan være svært at vide, hvad en Invisalign behandling egentlig gør ved tænderne. Derfor har vi fået lov til at tage billeder af vores patienters tænder før og efter behandlingen.
Hvis du er i tvivl, om du kan få en Invisalign-behandling, er du altid velkommen til at kontakte os. Så kan vi snakke nærmere om, hvad der er af muligheder for netop dig.

Kontakt os og hør mere om Invisalign

Invisalignbehandling før
Invisalignbehandling efter

Vi er lukket. Vi åbner senere i dag kl. 08:00

Se alle åbningstider

Kontakt os på +4588169696

Bestil tid

Hvordan foregår behandlingen?

Invisalignbøjlen

Behandlingen indledes med en konsultation, hvor vi hører på dine ønsker og behov. Derudover undersøges tænderne grundigt og det afgøres, om de kan rettes med Invisalign-systemet. Det er nemlig ikke alle tandstillinger kan rettes med Invisalign. Derfor er en grundig undersøgelse vigtig forud for behandlingen.

Tandlægen udformer herefter et behandlingsprogram og planlægger, hvordan hver skinne skal ændres fra gang til gang. Behandlingen kan planlægges i et virtuelt computerprogram, som hedder Align Technology’s unique ClinCheck. I dette program er det også muligt at lave en virtuel model af, hvordan tandstillingen vil komme til at være, efter de er blevet rettet. Det vil sige, at du har mulighed for at se en animeret 3D film af dine tænders bevægelse fra start til slut, førend du tager stilling til, om du rent faktisk ønsker behandlingen.

Behandlingen igangsættes ved, at du får udleveret den første skinne og instrueres i, hvordan du skal anvende denne. Efter 2 uger får du udleveret en ny skinne. Dag for dag vil tænderne stille og roligt flyttes hen i den ønskede position. Skinnen skal bæres hele tiden, men skal fjernes under spisning, når der børstes tænder og anvendes tandtråd. Den kan desuden fjernes ved specielle lejligheder, hvor du ikke ønsker at have den på.

Det er individuelt, hvor længe bøjlerne skal bæres. Oftest tager behandling på voksne dog mindre end et år. Tandlægen lægger en komplet behandlingsplan, så tiden nogenlunde kan forudsiges. Skematisk behandlingsoversigt fra start til slut med Invisalign

1. Trin
første besøg

Ved første besøg, efter at du har bestemt dig for, at du ønsker en Invisalign behandling, vil vi guide dig igennem, hvad der kan opnås med behandlingen. Du vil her have mulighed for at fortælle om dine specifikke ønsker. Tandlægen vil tage røntgenbilleder, fotografier og aftryk af din tænder, som alt sammen sendes til USA til Invisalign Technologies sammen med din tandlæges præcise behandlingsplan. Denne konsultation koster kr. 2.500,- og er et beløb, som fratrækkes prisen på behandlingen, hvis du ønsker at gennemføre den.

invisalign-skinne
2. Trin
Opfølgning

Ca. 14 dage efter aftrykkene er blevet sendt til USA, er din computeranimerede 3D-film klar. Her kan du se hele behandlingsforløbet fra start til slut og du kan få et håndgribeligt visuelt indblik i, hvordan dine tænder vil se ud under og, ikke mindst, efter behandlingen. Det er her, du skal tage endeligt stilling til, om du ønsker behandlingen eller ej. Hvis resultatet er netop det du går og drømmer om, bestilles Invisalignskinnerne og behandlingen påbegyndes.

3. Trin
3D Tandaftryk

Invisalign benytter en avanceret 3D computer imaging teknologi til at omdanne dine tandaftryk til en serie af unikke custom-made aftagelige gennemsigtige skinner. Der kan være helt op til 48 skinner, eller ned til kun 12, alt afhængig af den individuelle behandlingsplan.

invisalign-skinne
4. Trin
invisalignskinner

Ca. 14 dage efter vil du få udleveret dit første sæt af Invisalignskinner. Oftest vil der blive lavet nogle små plastfyldninger på tænderne til at guide tænderne i den rigtige retning. Du går med hvert sæt skinner i ca. 15 dage, og du vil få udleveret yderligere 2-3 sæt af skinner, som du skal bruge før dit næste kontrolbesøg hos os.

5. trin
Dag og nat

Du skal bruge Invisalignskinnerne både om dagen og natten 15 dage i træk. Du må kun fjerne skinnerne, når du spiser, drikker, børster tænder og bruger tandtråd. Den fulde behandling tager ca. 9-15 måneder, men kan variere meget fra patient til patient. Du skal komme til kontrolbesøg hos os ca. hver 6 uge indtil behandlingen er slut for at sikre, at behandlingen forløber som planlagt.

invisalign-skinne
6. trin
Smukt Smil

Når du er færdig med det sidste sæt af skinner i serien, vil din behandling være afsluttet. Herefter har du opnået det flotte lige smil, som du har ønsket dig. For at sikre at dit nye smil forbliver perfekt, skal du bruge såkaldte retentionsskinner om natten, eller have fastsat retentionstråde på bagsiden af tænderne. Begge dele sørger nemlig for, at tænderne ikke flytter sig tilbage til udgangspunktet. Udgifter for dette kommer ud over behandlingen.


Hvorfor vælge enInvisalignbehandling?

Mange går og er kede af et smil med skæve tænder. En Invisalignbehandling er en meget komfortabel måde at få rettet sine tænder på. Ud over den glæde det giver at få rettet sine tænder og få det smil man drømmer om, giver det også andre fordele. Når tænderne sidder skævt, er det nemmere for madrester og bakterier at sætte sig i mellemrum og det er svært at holde tænderne rene.

Dette giver større risiko for caries (huller i tænderne) og især for tandkødsbetændelse (gingivitis). Undersøgelser viser, at bliver tænderne rettet opnås sundere tænder og tandkød. Fordelen ved Invisalign er, at man kan fjerne bøjlen, når der skal børstes tænder og bruges tandtråd, hvorfor der kan opretholdes en optimal mundhygiejne under hele behandlingen.

Det er yderst vigtigt at have sunde tænder og tandkød, når der anvendes bøjler. Endvidere opnås et bedre bid når tænderne rettes, så det bliver nemmere at tygge sammen og spise.

Mange af klinikkens Invisalign patienter vælger at få bleget tænder samtidigt med, at tænderne rettes, da Invisalignskinnerne kan fungere som perfekte blegeskinner. Det vil sige, at du relativt billigt kan få tænderne bleget, da det eneste du behøver at købe på klinikken, er blegegel.

Bruksisme på vores klinik

Vi har gratis parkering, som du kan benytte som patient. Derudover går linje 1A lige til døren, foruden at vi ligger blot få minutters gang fra Svanemøllen Station.

Vores patienter siger om os

Tandlægerne på Østerbro