Spring til indholdet
Vores telefon har åbent mandag til torsdag kl. 07:15-16:30, fredag 7:15-14:30 og lørdag 07:45-14:00.

Tandbro Implantatunderstøttede broer


Pris fra

25.527 DKK

Vi er lukket. Vi åbner senere i dag kl. 08:00

Bestil tid

Tøv ikke med at kontakte os, hvis du tror, at der er noget galt med dine tænder. En implantatunderstøttende bro kan måske være en mulighed, men kontakt os gerne for at høre nærmere. Vi vil meget gerne hjælpe dig.

I nogle tilfælde mistes flere tænder i samme region i kæben af forskellige årsager. Her har man mulighed for at få en implantatunderstøttet bro – også kaldet tandbro – som erstatter de mistede tænder. Ved at lave en implantatunderstøttet bro, undgår man at få protese, hvor man ikke har samme følelse af, at have sine egne tænder som ved en implantatunderstøttet bro. Det er muligt at erstatte flere tænder med en implantatunderstøttet bro.

Hos Tandlægerne på Østerbro er vi henvisningsklinik for implantatunderstøttede broer, da det er ét af vores specialer.

Pris og behandling

Prisen kan variere alt efter, hvor omfattende behandlingen er. Behandlingen vil som oftest indebære panoramarøntgen, bedøvelse, implantater, healing abutments, MK-bro, alm. røntgen og plastfyldning.

Kontakt os og få et overblik over, hvad der skal gøres og hvad det præcist vil koste i dit tilfælde.

Bestil tid til en undersøgelse her


Hos SPARXPRES kan du låne til tandlægeregningen. Læs mere om vores samarbejde med dem her.

tandbro
tandimplantat

Oversigt over behandling:

  • Undersøgelse og planlægning af behandlingen
  • Indsættelse af implantat evt. i forbindelse med knogleopbygning (1-2 timer)
  • Opheling 3-6 måneder
  • Heling af abutment operation (30 minutter)
  • Opheling 14 dage
  • Aftryk til bro
  • Påsætning af bro

Behandlingen med implantat-understøttet tandbro

Forundersøgelse

Ved første besøg undersøger vi, om der er knogle nok i regionen til, at vi kan sætte to eller flere implantater ind. Hvis der ikke er knogle nok i regionen, kan man lave en knogleopbygning, så der bliver tilstrækkelig knogle til, at man kan isætte et implantat. Ved undersøgelsen aftales en dato til implantatindsættelse og evt. knogleopbygning.

Implantatindsættelse

Når du møder ind til implantatindsættelsen skal du have taget antibiotika, som er blevet udleveret på recept ved undersøgelsen. Du får lagt en smertefri bedøvelse, så du kan ligge roligt, uden nogen former for smerter under implantatindsættelsen. Efter bedøvelsen skyller du munden med klorhexidin i 2 x 1 minut.

Vi dækker klinikken sterilt op. Dvs. at vi sørger for at arbejde så sterilt som muligt, så der ikke er nogen bakterier i operationsområdet. Derfor får patienten hue på og et sterilt klæde over ansigt og overkrop, mens personalet iklæder sig kåber, hue, handsker briller og mundbind.

Der lægges et lille snit i tandkødet svarende til de steder, hvor der skal isættes implantater. Herved kan tandkødet skubbes forsigtigt til side og selve kæbeknoglen bliver blottet. Der bores ud til implantat med ca. 4 forskellige bor, hvorefter implantatet skrues i, så det sidder i niveau med kæbeknoglen. Undervejs tages røntgenbilleder for at sikre, at implantatet kommer til at sidde præcist, hvor det skal. Der sættes en dækskrue på implantaterne og tandkødet lukkes fint rundt om dækskruerne med et par sting.

Efter Første behandling

Implantaterne skal nu have god tid til at hele, så de bliver integreret i kæbeknoglen og derved meget stabile. I overkæben skal implantaterne hele i ca. 6 måneder, mens de i underkæben skal hele ca. 3 måneder.

I den periode, hvor implantaterne heler op, er der mulighed for at lave en protese, så du ikke går rundt uden tænder i det område, hvor de mangler.

Mindre operation

Når implantaterne er helet komplet, foretages en lille operation, hvor der lægges et meget fint snit over implantatet. Dette kaldes en abutmentoperation. Der skrues et abutment ned i implantatet. Abutment er med til at forme tandkødet, så det kommer til at sidde korrekt, når broen sættes på implantaterne.

Hvis man bærer protese, tilpasses denne, så abutment kan være der indtil den endelige tandbro sættes fast på implantaterne.

Efter 14 dage

Efter 14 dage tages det endelige aftryk til den nye bro, som skal sidde på implantaterne. Aftrykket tages i en metalske med et plastisk materiale, som størkner efter ca. 5 minutter. Der tages også aftryk af den modstående kæbe samt et aftryk af, hvordan du tygger sammen. Alle aftryk sendes til vores tekniker, som laver broen.

Vi tager også en farveprøve og snakker med dig om, hvordan du ønsker tænderne på broen kommer til at se ud. Det er vigtigt for os, Tandlægerne på Østerbro, at du er med til at bestemme, hvordan dine nye tænder ser ud.

Endelig fastsættelse af bro

Ca. 14 dage efter vi har taget det endelige aftryk, har vi modtaget den nye bro fra vores tekniker. Vi prøver broen på dine implantater, for at være helt sikre på, at den sidder som den skal og at farve og form er helt rigtige. Broen skues endeligt fast ned i implantaterne og skruehullerne lukkes af med almindelige plastfyldninger.

Vi instruerer dig i, hvordan du skal holde rent omkring din tandbro og implantater. Broen kan nu anvendes som var det dine egne tænder.

tandbro
tandbro

Tøv ikke med at kontakte os, hvis du tror der er noget galt med dine tænder. En implantatunderstøttende bro kan være en mulighed.

Kontakt os gerne for at høre nærmere

Læs hvad vores patienter synes om os

Kontakt os hvis der er problemer med dine tænder, så finder vi en tid og får løst problemet.

Tandlægerne på Østerbro