Spring til indholdet
Sommerkampagne: Spar 50% på professionel tandblegning. Læs mere her.

Studierabat Få 15 % rabat på frie ydelser*

Høj kvalitet til fair priser

Se komplet prisliste

Tryg og smertefri behandling

Mere om os

Vi har lørdagsåbent

Bestil en tid

Hør vores tandplejer fortælle om studierabat

Hos Tandlægerne på Østerbro, er vores vigtigste opgave at sørge for, at vores patienter kan bevare deres egne sunde tænder gennem hele livet. Af denne årsag har vi fair priser, så økonomien ikke nødvendigvis behøver at afholde dig fra dine tandlægebesøg. Vi er bevidste om, at pengene ikke altid, er lige lette at få til at slå til, når man er studerende.

En ting er de løbende tandrensninger – en anden er, hvis patienten skal have foretaget et større indgreb, som eksempelvis fjernelse af en visdomstand. Flere af denne slags behandlinger er ikke underlagt offentlig regulering, hvilket betyder at vi som tandlæger selv kan fastsætte priserne. Dermed bliver det også muligt at tilbyde studierabatter på udvalgte behandlinger, som ikke er en del af de såkaldte faste ydelser, der er offentligt reguleret.

Bestil tid med studierabat

Vi er lukket. Vi åbner igen mandag kl. 08:00

Se alle åbningstider

Kontakt os på +4588169696

Bestil tid

15 % STUDIERABAT PÅ FRIE YDELSER*

Som patient hos os, kan du se frem til 15 % studierabat på alle frie ydelser. Er du medlem af Sygeforsikring danmark, er der endnu flere penge at spare. Ved hjælp af vores smarte prisberegner, kan du se, hvad en given ydelse koster, om der er studierabat på den, samt hvilke tilskud du eventuelt kan få fra Sygeforsikring danmark. Du får samtidig et overblik over, hvad du skal betale på klinikken, og hvad du efterfølgende får refunderet.

*Studierabatten gælder ikke kirurgi og Invisalign

CENTRALT I KØBENHAVN MED GODE TRANSPORTMULIGHEDER

Vores tandlægeklinik er beliggende på Strandvejen 32D, 2100 Købehavn Ø, blot få minutters gang fra Svanemøllen Station. Derudover stopper linje 1A blot 100 meter fra vores klinik. Er du i bil, har vi en række gratis parkeringspladser, som du kan benytte.

tandlaegeskraek
Reception på Østerbro

STATE OF THE ART UDSTYR

Selvom vi er blandt de billigste tandlæger i København, er vi ikke de allerbilligste. Sagen er nemlig den, at vi har valgt at benytte de bedste materialer, der er på markedet, samt det bedste udstyr som vi kan få fat på. Grundet vores størrelse, og det faktum at vi har en søsterklinik på Frederiksberg, gør at vi kan drage gavn at de stordriftsfordele, som ligger ved at købe stort ind.

Eksempelvis har vi Tempur madrasser i alle vores stole, og digitalt røntgen direkte ved stolen, for mindst mulig stråling og størst mulig bekvemmelighed. Samtlige behandlingsrum er desuden udstyret med Sonos-anlæg, således at du selv kan vælge musik under din behandling. Vi tilbyder også et blødt tæppe, du kan få over dig, hvis det gør dig mere rolig og gør det mere behageligt for dig.

Udover dette, har vi en 3D / CT scanner, som giver uhyre præcise billeder, som er særligt nyttigt ved større indgreb. Vi har også intraorale kameraer, således at vi kan vise dig eventuelle tandproblemer selv, således at du kan se, hvad vi taler om.
Skal vi foretage en rodbehandling, benyttes roterende rodbehandlingsinstrumenter, med den sikkerhed og effektivitet, som dette giver.

Vi har også installeret et vandanlæg, som renser vores vand, for at sikre færrest muligt bakterier i tandlægestolen. Endeligt, fremstiller vi også vores egne kroner, ved hjælp af vores Cerec-maskine.

Alt dette, og meget mere til, gør at vi er de bedste tandlæger i København til prisen, hvis du spørger os selv. Som studerende er du ekstra godt stillet, og kan derfor drage nytte af vores studierabat, der giver dig en ekstra fordelagtig pris.

Læs hvad vores patienter synes om os

Tandlægerne på Østerbro er let at komme til med offentlig transport. BUS 1A går lige til døren og SVANEMØLLEN STATION ligger tæt på.

Tandlægerne på Østerbro