Spring til indholdet
Vores telefon har åbent mandag til torsdag kl. 07:15-16:30, fredag 7:15-14:30 og lørdag 07:45-14:00.

Lørdagsåbenthelt uden ekstratillæg...

Høj kvalitet til fair priser

Se komplet prisliste

Tryg og smertefri behandling

Mere om os

Vi har lørdagsåbent

Bestil en tid

Vi har åbent hver lørdag mellem 8.00 og 16.00 – helt uden at du skal betale ekstra for din behandling

Hos Tandlægerne på Østerbro har vi åbent hver lørdag mellem 8 og 16, uden nogen form for ekstratillæg. Vores lørdagstider kan både bookes ved akutte tandproblemer om lørdagen, men kan også bestilles i forvejen, hvis du ved at lørdag passer bedst for dig. Det er ikke nødvendigt, at du i forvejen er patient hos os, for at kunne få en akut tandlægetid om lørdagen.

Hos Tandlægerne på Østerbro er du sikret:

Bestil en tid om lørdagen her

Har du akutte tandsmerter?


Tandsmerter kan være nogle af de mest ubehagelige smerter overhovedet. Dette skyldes, at smerter er kroppens måde at advare dig på. Det er derfor vigtigt, at du ikke går for længe med tandsmerter. Vi anbefaler derfor at du søger tandlæge hurtigst muligt ved akut tandpine. I værste fald kan du nemlig risikere, at problemerne vokser sig større, hvis ikke at symptomerne behandles i tide.

Når du har brug for en akut tid på en lørdag, er det vigtigt at du kontakter os hurtigst muligt. Kontakter du os således tidligt på dagen, garanterer vi dig en tandlægetid enten på vores klinik her på Østerbro, eller på vores søsterklinik på Frederiksberg. Ring blot på +45 88 16 96 96.

Uden for normal åbningstid henviser vi til Tandlægevagten på Oslo Plads. Læs mere om dette på vores underside om akut tandbehandling.

Reception på Østerbro

Vi er lukket. Vi åbner senere i dag kl. 08:00

Se alle åbningstider

Kontakt os på +4588169696

Bestil tid

Vores klinik er beliggende på Strandvejen 32 D på Østerbro

ØNSKER DU EN ALMINDELIG TID PÅ EN LØRDAG?

Ikke alle vores patienter, har lige nemt, ved at finde en tid til deres tandbehandlinger på hverdage.
Som en ekstra service, tilbyder vi derfor at du kan booke lørdagstider hos os, til helt almindelige behandlinger. Vi har valgt ikke at opkræve ekstra betaling, for vores lørdagstider. De lave priser og den gode kvalitet, som vi som klinik er kendt for, gælder kan du dermed både få glæde af på hverdage og nu også på lørdage.

Hos Tandlægerne på Østerbro har vi lørdagsåbent, uden nogen form for ekstratillæg.
Vores lørdagstider kan både bookes ved akutte tandproblemer om lørdagen, men kan også bestilles i forvejen, hvis du ved at lørdag passer bedst for dig.

Læs hvad vores patienter synes om os

Du behøver ikke at være patient hos os i forvejen, for at få en akut tandlægetid om lørdagen.

Tandlægerne på Østerbro