Spring til indholdet
Vores telefon har åbent mandag til torsdag kl. 07:15-16:30, fredag 7:15-14:30 og lørdag 07:45-14:00.

Akut Tandlæge & vagttandlægeFå en hurtig tandlægetid!

Vi er lukket. Vi åbner senere i dag kl. 08:00

Se alle åbningstider

Kontakt os på +4588169696

Bestil tid

Kontakt os nu, og bliv fri for smerter med en akut tandlægetid – hos os er der ingen ekstra gebyrer og vi er meget billigere end tandlægevagten hos det offentlige.

Vi kan altid finde en akut tid til dig, hos en tandlæge eller tandplejer. Bemærk, at vi også har åbent lørdag fra kl. 8-16, og at vi tilbyder akutte tider om søndagen efter aftale.

Akut tandlæge på Østerbro i København

Vi tilbyder dig:

 • Danske og erfarne tandlæger
 • Højeste kvalitet, også selvom der er tale om nødbehandlinger
 • Ingen weekendgebyr, samme lave pris som i hverdagen
 • Ingen ventetid
 • Stadig fair priser, selvom det er weekend

Akuttider mandag-lørdag

En tandlæge med høj service

Har du brug for en akut behandling hos tandlægen inden for vores normale åbningstider, vil vi gøre alt hvad vi kan, for at finde en tid til dig samme dag. Jo før du ringer til os på tlf. 8616 9696, desto større mulighed har vi, for at finde en hurtig tid til dig.

Akut tandpine og tandsmerter, kan være nogle af de værste smerter overhovedet. Når du føler smerter, prøver din krop nemlig at fortælle dig, at der er noget galt. Desværre går kraftige tandsmerter i langt de fleste tilfælde ikke blot over af sig selv, hvilket betyder at du intet får ud af at gå med smerterne, uden at gøre noget ved dem. Har du derfor akutte tandsmerter, anbefaler vi dig at blive behandlet hurtigst muligt for at blive fri for smerterne.

Weekendåbent

Husk, at vi også holder lørdagsåbent, hvilket er en billigere løsning for dig, set i forhold til at opsøge tandlægevagten. Vi opkræver nemlig hverken weekend- eller akutgebyr, når du bestiller en akut tandlægetid på vores klinik på Østerbro.

Vi ved af erfaring, at visse patienter med tandlægeskræk, først kontakter os, når skaden er sket. Her kan vi berolige dig med, at vi hos Tandlægerne på Østerbro, har særligt fokus på tandlægeskræk. Således lover vi dig, at alle behandlinger som vi foretager hos os, udføres 100 % smertefrit. Læs mere om vores fokus på tandlægeskræk her.

Tandlægevagten

Vi garanterer dig en akut tandlægetid på alle åbningsdage, hvis du kontakter os fra morgenstunden. Vi holder normalt kun lukket om søndagen, og kan derfor tilbyde dig adgang til en akut tandlæge fra mandag til lørdag.

På særlige helligdage, søndage samt efter lukketid, henviser vi til behandling hos Tandlægevagten, som ligeledes har til huse på Østerbro: www.tandvagt.dk

Høj kvalitet til fair priser

Se komplet prisliste

Tryg og smertefri behandling

Mere om os

Vi har lørdagsåbent

Bestil en tid

Akut tandpleje på Østerbro

Vi er beliggende på Østerbro på Strandvejen 32D, hvor der er gratis parkering på adressen samt gode muligheder for offentlig transport. Vi ligger nemlig kun få minutter væk fra Svanemøllen Station og har buslinje 1A næsten til døren.

Eksempler på akutte behandlinger

Der kan være mange forskellige årsager, der ligger til grund for, at der er behov for akut tandbehandling. Nogle af de mest klassiske årsager til behov for akut tandbehandling er fx:

 • Kraftig tandpine
 • Traumer i en tand i forbindelse med en ulykke
 • Tab af tand
 • Tandkødsbetændelse

Dog findes der ikke en endegyldig liste over disse behandlinger, da det afhænger af den individuelle situations kritiske niveau.

Eksempler på, hvad der ikke kræver akuttid

 • Tandeftersyn
 • Lille flig slået af en tand
 • Hul i en tand
 • Tandrensning
 • M.m.

Hvis du er i tvivl om, hvorvidt du har behov for akut behandling er du til hver en tid velkommen til at tage kontakt til vores klinik, hvor du kan blive rådgivet om dette. Kontakt os på telefon +45 88 16 96 96.

Akutte tider til nye og eksisterende patienter

Har du behov for en akuttid, men er endnu ikke patient hos os? Bare rolig, det skal du ikke bekymre dig om. Uanset om du er en eksisterende eller en ny patient vil vi tilbyde akuttider. Hvis det er første gang, at du skal behandles hos Tandlægerne på Østerbro, kan du læse mere om at være en ny patient her.

Hurtig og smertefri behandling af akut tandpine i København

Hos Tandlægerne på Østerbro forstår vi vigtigheden af at imødekomme akutte tandproblemer, og derfor tilbyder vi akuttider uden ventetid. Vi forstår, at tandpine og andre akutte tandlidelser kan være både smertefulde og stressende, og vores mål er at sikre, at vores patienter får den nødvendige behandling så hurtigt som muligt.

Når du kommer ind til en akut tid på vores klinik, kan du forvente at modtage en smertefri behandling. Vi anvender moderne teknikker til at sikre, at du føler dig så komfortabel som muligt under behandlingen.

Vi har også forståelse for, at nogle patienter kan have tandlægeskræk, som kan forværres i akutte situationer. Vores team har erfaring med at håndtere tandlægeskræk og vil gøre deres bedste for, at du føler dig tryg og taget godt hånd om under hele behandlingen.

Finansiering af tandlægebesøg

Økonomien skal ikke være en bekymring, når det kommer til at gå til tandlægen. Det kan for nogle virke uoverskueligt at skulle kunne ligge et beløb på stedet, hvorfor vi tilbyder forskellige former for finansiering. Du kan derfor dele dine regninger op i mindre bidder og dermed gøre dine tandlægebesøg mere overkommelige. Du kan læse mere om finansiering med Sundhed+ eller Sparxpres her.

Læs hvad vores patienter synes om os

Tandlægerne på Østerbro