Spring til indholdet
Vores telefon har åbent mandag til torsdag kl. 07:15-16:30, fredag 7:15-14:30 og lørdag 07:45-14:00.

Akut Tandlæge & vagttandlægeFå en hurtig tandlægetid!

Høj kvalitet til fair priser

Se komplet prisliste

Tryg og smertefri behandling

Mere om os

Vi har lørdagsåbent

Bestil en tid

Kontakt os nu, og bliv fri for smerter med en akut tandlægetid – hos os er der ingen ekstra gebyrer og vi er meget billigere end tandlægevagten hos det offentlige.

Vi kan altid finde en akut tid til dig, hos en tandlæge eller tandplejer. Bemærk, at vi også har åbent lørdag fra kl. 8-16, og at vi tilbyder akutte tider om søndagen efter aftale.

Vi tilbyder dig:

  • Danske og erfarne tandlæger
  • Højeste kvalitet, også selvom der er tale om nødbehandlinger
  • Ingen weekendgebyr, samme lave pris som i hverdagen
  • Ingen ventetid
  • Stadig nogle af Københavns laveste priser, selvom det er weekend

Akut tandpine og tandsmerter, kan være nogle af de værste smerter overhovedet. Når du føler smerter, prøver din krop nemlig at fortælle dig, at der er noget galt. Desværre går kraftige tandsmerter i langt de fleste tilfælde ikke blot over af sig selv, hvilket betyder at du intet får ud af at gå med smerterne, uden at gøre noget ved dem. Har du derfor akutte tandsmerter, anbefaler vi dig at blive behandlet hurtigst muligt for at blive fri for smerterne.

Vi er lukket. Vi åbner igen onsdag kl. 08:00

Se alle åbningstider

Kontakt os på +4588169696

Bestil tid

Akut tandlæge inden for vores åbningstider

Har du brug for en akut behandling hos tandlægen inden for vores normale åbningstider, vil vi gøre alt hvad vi kan, for at finde en tid til dig samme dag. Jo før du ringer til os på tlf. 8616 9696, desto større mulighed har vi, for at finde en hurtig tid til dig. Husk, at vi i denne forbindelse også holder lørdagsåbent, hvilket er en billigere løsning for dig, set i forhold til at opsøge tandlægevagten. Vi opkræver nemlig hverken weekend- eller akutgebyr, når du bestiller en akut tandlægetid på vores klinik på Østerbro.

Vi ved af erfaring, at visse patienter med tandlægeskræk, først kontakter os, når skaden er sket. Her kan vi berolige dig med, at vi hos Tandlægerne på Østerbro, har særligt fokus på tandlægeskræk. Således lover vi dig, at alle behandlinger som vi foretager hos os, udføres 100 % smertefrit. Læs mere om vores fokus på tandlægeskræk her.

Akut tandlæge uden for vores åbningstider

Vi garanterer dig en akut tandlægetid på alle åbningsdage, hvis du kontakter os fra morgenstunden. Vi holder normalt kun lukket om søndagen, og kan derfor tilbyde dig adgang til en akut tandlæge fra mandag til lørdag.

På særlige helligdage, søndage samt efter lukketid, henviser vi til behandling hos Tandlægevagten, som ligeledes har til huse på Østerbro: www.tandvagt.dk

VORES PATIENTER SIGER OM OS:

Læs hvad vores patienter synes om os

Vi er beliggende på Østerbro på Strandvejen 32D, hvor der er gratis parkering på adressen samt gode muligheder for offentlig transport. Vi ligger nemlig kun få minutter væk fra Svanemøllen Station og har buslinje 1A næsten til døren.