Spring til indholdet
Vi har desværre ekstra ventetid på telefonerne. Vi beklager ulejligheden mange gange. Du er meget velkommen til at sende os en mail på info@tpobro.dk, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Skift til Tandlægerne på ØsterbroNemt og hurtigt

Hos Tandlægerne på Østerbro har vi 100 % smertefrie behandlinger og lave priser

Det er altid svært at skulle skifte til en ny tandlæge. Det at gå til tandlæge er i den grad en tillidssag. Denne tillid og tryghed kan tage mange år at opbygge hos et nyt menneske.

Hos Tandlægerne på Østerbro udfører vi kun 100 % smertefrie behandlinger og så vi er blandt de billigste i København.

Det er nemt at skifte tandlæge og vi sørger naturligvis for, at indhente din journal og alt det andet praktiske der kan være, så overgangen bliver behagelig og rar for dig som patient.

 

Hvis du lider af tandlægeskræk, så har vi her på klinikken også et særligt fokus på netop dette. Vi gør vores absolut bedste for at besøget bliver rart og trygt. Det gør vi også ved at have det nyeste udstyr samt behagelige tempur-stole. Kontakt os og bestil tid, hvis du ønsker at være ny patient hos Tandlægerne på Østerbro eller læs mere her på siden.

Bestil din første tid her

Vi er lukket. Vi åbner igen torsdag kl. 08:00

Se alle åbningstider

Kontakt os på +4588169696

Bestil tid

Tandlæge til fair priser

Hos Tandlægerne på Østerbro, ved vi at prisen er en vigtig faktor, når man skal til tandlægen. Men samtidig er det de færreste der ønsker en billigere tandlæge, hvis det går ud over kvaliteten. På vores klinik, gør vi derfor en dyd ud af, at levere tandlægearbejde af meget høj kvalitet, til en ganske fair pris – faktisk så gode priser, at vi er blandt de billigste tandlæger i København.

Du kan se vores lave priser, i vores prisliste, hvor du også har mulighed for at beregne, hvad du kan modtage i rabatter, i form af tilskud fra Sygeforsikring danmark samt evt. studierabat.

Se vores prisliste

Høj kvalitet til fair priser

Se komplet prisliste

Tryg og smertefri behandling

Mere om os

Vi har lørdagsåbent

Bestil en tid

100 % smertefrie behandlinger

Hos Tandlægerne på Østerbro har vi særlig fokus på behandling af patienter med tandlægeskræk. En af de ting som vi af erfaring ved, er at det særligt er frygten for smerter, der er årsagen bag at mange danskere undlader at gå til tandlægen. Da vi startede vores søsterklinik på Frederiksberg i 2010 gjorde vi derfor ekstra meget ud af at have fokus på netop dette område og foretage smertefrie tandlægebehandlinger.

Vores dygtige personale mestrer således teknikker som gør, at vi altid kan behandle smertefrit. Selv bedøvelsen foregår uden smerter.

Læs om smertefri behandling

Se hvad andre patienter siger om os

Læs hvad vores patienter synes om os

Vi har GRATIS PARKERING, som du kan benytte som patient.
Derudover går LINJE 1A lige til døren, foruden at vi ligger blot få minutters gang fra SVANEMØLLEN STATION.