Spring til indholdet
Sommerkampagne: Spar 50% på professionel tandblegning. Læs mere her.

Job og karriere

 

Vi brænder for at sikre, at vores patienter har egne,
sunde tænder hele livet.

Vi består af vores tre moderne og indbydende tandlægeklinikker i København: Tandlægerne på Østerbro, Tandlægerne på Frederiksberg og Tandlægerne ved Storkespringvandet. Vores primære mål er at sikre en ekstraordinær patientoplevelse – hver gang. Vores DNA er baseret på omsorg, tryghed, kvalitet og enestående service, og det er disse principper, der definerer vores tilgang til tandpleje.

Da vi er en virksomhed i vækst, har vi hver eneste måned fornøjelsen af at kunne byde skønne og dygtige kolleger velkommen.

Se også: Ledige jobsHør fra kollegaernePatienternes udtalelser

 

Se vores stillinger

 Hvordan er det så at arbejde hos os?

Hør Mira og Amin fortælle, hvorfor de elsker deres job.

01
STORE OG MODERNE KLINIKKER

Vi er tre store klinikker med over 130 medarbejdere. Vi har indrettet vores klinikker med det bedste og nyeste udstyr; nye units, Cerec, 3D-scannere, Sonos og aircondition.

02
BREDT FAGLIGT FÆLLESSKAB

Du vil blive en del af et bredt fagligt fællesskab med fokus på din udvikling. Vi har fokus på, at vores ledere er anerkendende og motiverende, så vi sikrer de bedste rammer for dig og din udvikling.

03
FOKUS PÅ UDVIKLING OG TRIVSEL

Hos os har vi fokus på, at du udvikler dig, og at du er glad for at gå på arbejde. Du får høj faglig sparring med dygtige kollegaer suppleret med interne faglige kurser.

04
VI HAR DET SJOVT SAMMEN

Vi kan godt lide at have det sjovt sammen, og vi har et festudvalg, der står for fredagsbarer, julefrokoster, sommerfester og meget mere.

05
GOD OG SUND FROKOSTORDNING

Du kan glæde dig til en god, sund frokostordning og rigtig god kaffe - hver dag!

06
CENTRAL BELIGGENHED

Alle vores klinikker ligger tæt på offentlig transport og i hyggelige omgivelser.

Sådan er det at arbejde hos os

Hør fra kollegaerne

Diar, tandlæge

Hvad er det bedste ved dit job?
Det er helt klart følelsen af at gøre en forskel for andre mennesker. At se mine patienter forlade klinikken med et smil, betyder meget for mig.

Hvordan vil du beskrive klinikkerne?
Vores arbejdsplads er meget mere end en normal tandlægeklinik. Vi går alle sammen enormt meget op i, at vores patienter er i centrum – og at de føler sig velkommen og hørt. Herudover er høj faglighed en vigtig faktor, hvorfor vi flere gange om måneden mødes for at drøfte patientcases. Faglighed og sparring med dygtige kollegaer sikrer vores patienter den bedst mulige behandling.

Hvordan har din udvikling været siden, du startede her på klinikken?
Min personlige udvikling har været meget stor. Det skyldes særligt, at jeg dagligt møder ind til mange forskellige typer af behandlinger.

Petrit, tandplejer

Hvad er det bedste ved dit job som tandplejer hos os?
Der er jo så meget, men… At vi altid er der for patienterne! Vi går meget op i, at patienterne føler sig trygge og får en god oplevelse. Patienten er altid i centrum mens fagligheden og kvaliteten er i top!

Hvordan vil du beskrive klinikkerne?
Topmoderne klinikker med det nyeste udstyr, flotte lokaler og dygtige kollegaer, hvor ikke én dag er ens.

Hvad synes du er særligt ved at arbejde her?
Vi er tre, store klinikker, hvor man kan sparre med hinanden og udvikle sig hele tiden. Så er vores bøger altid fyldte, og man har noget at se til hver eneste dag.

Artikler

VORES KLINIKKER

Tandlægerne ved Storkespringvandet

Klinikken ligger i Illum, og er nyeste skud på stammen. Klinikken er indrettet i moderne rammer med fokus på den ekstraordinære patientoplevelse.

Gå til hjemmesiden

Tandlægerne på Frederiksberg

Klinikken ligger centralt på Frederiksberg. Vi har netop udvidet med 25 nye kollegaer og indrettet 14 helt nye klinikrum på 1. sal, samt bygget helt nye personale-faciliteter. Der er 2 timers gratis parkering på gaden, og vi er kun en kort gå-tur fra Frederiksberg Metro og bus 9A og 4A.

Gå til hjemmesiden

Tandlægerne på Østerbro

Klinikken ligger på Strandvejen, tæt på Hellerup, og tager imod patienter fra hele København og Sjælland. Vi har gode parkeringsforhold i gaderne omkring klinikken, bus 1A stopper 2 meter fra døren, og det er kun en kort gå-tur fra Svanemøllen St.

Gå til forsiden

Læs hvad vores patienter synes om os

Tandlægerne på Østerbro