Spring til indholdet
Vores telefon har åbent mandag til torsdag kl. 07:15-16:30, fredag 7:15-14:30 og lørdag 07:45-14:00.

Bedøvelse Tandbehandling helt uden smerter


Vi er lukket. Vi åbner senere i dag kl. 08:00

Bestil tid

Hos Tandlægerne på Østerbro tilbyder vi fuldkommen smertefrie behandlinger. Vi sørger for veludførte bedøvelser på alle vores behandlinger.

En meget vigtig del af tandbehandling er bedøvelse. Mange patienter forbinder et tandlægebesøg med smertefuld behandling. Hos Tandlægerne på Østerbro sørger vi for, at al behandling er helt og aldeles smertefri. Vi anvender forskellige teknikker afhængig af, hvad der skal udføres og har altid stort fokus på, at patienten ikke oplever nogen former for smerte eller ubehag, under deres behandling. Selve bedøvelsen er også helt smertefri, og du vil ikke kunne mærke noget. Det er meget individuelt, hvordan patienter oplever det at blive bedøvet, hvorfor vi altid tager en snak omkring dette, så vi roligt kan lægge den bedøvelse, som passer bedst til den specifikke patient. Vi fortæller altid, hvad vi gør, så vores patienter er med i forløbet.


Bedøvelse

Hos Tandlægerne på Østerbro benytter vi en særlig bedøvelsesteknik, der kaldes Step-by-Step teknikken. Denne teknik benyttes normalt kun til helt små børn, hvor der er en nul-tolerance for ubehag og smerter. Vi har aldrig rigtig forstået, hvorfor det er mere acceptabelt at det gør ondt på voksne, og derfor benytter vi den præcis samme teknik. Det er dog en mere tidskrævende måde at lægge bedøvelsen på, men langt mere behagelig for dig som patient. Det er altid vigtigt at fortælle din tandlæge eller tandplejer, hvis du har nogle sygdomme eller indtager nogle former for medicin, da nogle bedøvelsesvæsker kan påvirke tilstande eller medicinens virkning i kroppen. Informér derfor altid, hvis der er sket noget nyt siden sidst.

Vi er lukket. Vi åbner senere i dag kl. 08:00

Se alle åbningstider

Kontakt os på +4588169696

Bestil tid

Vi har gratis parkering, som du kan benytte som patient.
Derudover går linje 1A lige til døren, foruden at vi ligger blot få minutters gang fra Svanemøllen Station.

Tandlægerne på Østerbro