Spring til indholdet
Vores telefon har åbent mandag til torsdag kl. 07:15-16:30, fredag 7:15-14:30 og lørdag 07:45-14:00.

KnogleopbygningMed transplantat af egen knogle eller kunstig knogle


Priseksempel på behandling

7.712 DKK

En typisk behandling udgør ofte:

  • Forundersøgelse
  • Knogleopbygning

Vi er lukket. Vi åbner senere i dag kl. 08:00

Bestil tid

Ønsker man et implantat som erstatning for en eller flere mistede tænder, hænder det, at der ikke er tilstrækkelig kæbeknogle til, at det er muligt at indsætte implantatet. Priserne for en knogleopbygning fra 4.511,-. Dertil kommer prisen eventuelt på membran og lokalbedøvelse. Bestil tid til forundersøgelse for at se om det er nødvendigt.

Når en rask tand er i funktion, vil kæbeknoglen blive stimuleret, men når tanden mistes, ophører denne stimulation i nogen grad, og kæbeknoglen vil derfor blive reduceret med tiden i både højde og bredde. Jo længere tid der går, efter en tand er mistet, jo mere reduceres knoglen i området.

Der vil ofte være mulighed for at lave en knogleopbygning med enten et transplantat af patientens egen knogle (autolog knogle) eller med kunstig knogle (Bio-oss). Skal der bruges noget af patientens egen knogle, tages dette oftest bagtil i underkæben. Der fjernes et lille stykke af stærk knogle, som enten mølles til mindre stykker eller anvendes som et helt stykke.

En transplanterede eller kunstige knogle bliver placeret i området, hvor man ønsker et implantat. Er der transplanteret et helt stykke, bliver dette skruet fast i kæbeknoglen.


Knogleopbygning
Knogleopbygning 2

Helingen tager nogle måneder, hvorefter knogleopbygningen vil være integreret med patientens øvrige kæbeknogle, og der vil nu være tilstrækkelig nok knogle til, at der kan indsættes et implantat.

Implantat - knogleopbygning
Knogleopbygning
Implantat opsat af kæbekirurg Søren Krarup

VIDEO: KIRURGI HOS TANDLÆGERNE PÅ ØSTERBRO

Tandlægerne på Østerbro