Spring til indholdet
Sommerkampagne: Spar 50% på professionel tandblegning. Læs mere her.

DIN TANDLÆGE I KØBENHAVN - TRYGHED, KVALITET OG HØJ SERVICE

Velkommen til Tandlægerne på Østerbro – din lokale tandlæge i København.
Vi er dedikerede til at give dig og alle vores andre patienter en ekstraordinær god oplevelse og behandling,
hver gang du besøger os. Det er derfor, vi elsker vores arbejde.

tandlaegeskraek

LAD OS SIKRE DIN TANDSUNDHED
Vi ønsker at hjælpe med til at bevare dine tænder hele livet og sikre din tandsundhed.

Og så vil vi give dig lyst til at smile mere – med tænderne! Et smil forkorter afstanden mellem mennesker og gør verden til et bedre sted at være. Det vil vi gerne bidrage til.

VORES DNA
Omsorg, behandlinger af højeste kvalitet samt udsøgt service i smukke omgivelser er kernen i vores DNA og det gør vi alt for, at du kan mærke, når du besøger os. Og så gør vi alt for at gøre dit tandlægebesøg til en god og afslappende oplevelse.

Din tandlæge i København
Huller i tænderne

DU ER I CENTRUM
Hos os mærker du altid, at du er i centrum. Vi bestræber os på at have tid til at tage os godt af dig, lige fra du træder ind ad døren og møder vores smilende receptionister til du går igen efter endt behandling. Og vi lover at passe rigtig godt på dig og vise dig respekt.

VORES KLINIKKER

Vi har tre topmoderne, lækre klinikker i København. Hos Tandlægerne på Østerbro, Tandlægerne på Frederiksberg og Tandlægerne ved Storkespringvandet, er vi alle drevet af at levere en ekstraordinær patientoplevelse – hver eneste gang. Vores DNA bygger på tryghed, kvalitet, omsorg og høj service.

Vi er en virksomhed i vækst, hvilket betyder, at vi hver måned har fornøjelsen af at byde dygtige og skønne kolleger velkommen.

Scanninger
Tandbehandling

LAD OS KURERE DIN TANDLÆGESKRÆK
For nogle kan et tandlægebesøg være forbundet med angst og ubehag. Dette ønsker vi at ændre på. Derfor er vi også særligt gode til at behandle dig, som har tandlægeskræk og sikre, at du føler dig tryg, tillidsfuld og afslappet gennem hele behandlingen.

Vi er også bevidste om, at det at gå til tandlægen er en tillidssag. Vi møder dig, der hvor du er og respekterer dine ønsker og behov.

Vi har omvendt mange danskere med tandlægeskræk, og det giver os en helt særlig glæde at opleve dette, da det i den grad er med til at forbedre livskvaliteten for vores patenter.

100% SMERTEFRI BEHANDLINGER
Vi arbejder altid 100 % smertefrit. Du skal derfor aldrig frygte smertefulde behandlinger hos os. Vi vil generelt gå meget langt for at gøre dit besøg hos os, så behageligt for dig som muligt.

Vi stræber desuden altid efter at udføre alle typer af tandbehandlinger med høj kvalitet og faglighed. Alt vores personale er nøje udvalgt og sendes løbende på kurser og videreuddannelser, så vi hele tiden er opdaterede. Alt materiale vi anvender er ligeledes nøje udvalgt, og vi går aldrig på kompromis med kvaliteten.

Tandeftersyn

 

 

Adresse

  • Strandvejen 32D,
  • 2100 København Ø
Få rutevejledning

Åbningstider

søndagLukket
mandag08:00 - 15:00
tirsdag08:00 - 17:00
onsdag08:00 - 15:30
torsdag08:00 - 17:00
fredag08:00 - 15:00
lørdag08:00 - 14:00
Bestil tid
  • 4 minutter fra Svanemøllen station - Få hundrede meter fra Østerbrogade
  • 10 minutter fra Nordhavn station
    6 minutter i bil fra Lyngbyvej

Mød vores medarbejdere

Sara Taylor Virksomhedsansvarlig Tandlæge Læs mere
Søren Sehested Tandlæge
Gunnar Eysturoy Tandlæge
Sofie Amalie Kehn Jensen Klinikchef og ledende tandplejer Læs mere
Mira B. Tandplejer
Se alle vores skønne medarbejdere

Læs hvad vores patienter synes om os

Tandlægerne på Østerbro