Spring til indholdet
Læs mere om vores forholdsregler for COVID-19 og tandlægebesøg her!

Om Os Tandlægerne på østerbro

Adresse

  • Strandvejen 32D,
  • 2100 København Ø
Få rutevejledning

Åbningstider

søndagLukket
mandag08:00 - 15:00
tirsdag08:00 - 17:00
onsdag08:00 - 15:00
torsdag08:00 - 17:00
fredag08:00 - 15:00
lørdag08:00 - 16:00
Bestil tid
  • 4 minutter fra Svanemøllen station
  • 10 minutter fra Nordhavn station

Blandt debilligste tandlæger i København

Vi håber, at du på vores hjemmeside, finder de oplysninger, som du søger, samt at du får en opfattelse af, hvem Tandlægerne på Østerbro er og hvad vi står for. Vi har på klinikken et meget stort ønske om at give vores patienter en dejlig oplevelse, eller måske rettere, en så dejlig oplevelse, som det nu engang kan være, at gå til tandlæge.

Vi bestræber os på, altid at have tid til patienterne og har derfor også altid tid til nye patienter som leder efter en ny tandlæge.

Vi er meget bevidste om, at et tandlægebesøg for mange kan være forbundet med angst og ubehag. Dette vil vi meget gerne være med til at lave om på. Vi er også bevidste om, at det kan være vanskeligt at skulle skifte tandlæge, da det er en stor tillidssag, at skulle lægge sig selv og sin lid, i hænderne på et nyt menneske og ikke mindst en tandlæge.

Vi lover at passe rigtig godt på dig, at vise dig respekt og ikke mindst at lave et stykke arbejde, udført med høj faglighed og ikke mindst grundighed. Til gengæld vil vi blive meget glade, hvis vi må inddrage dig og fortælle dig om alt, vi foretager os i forbindelse med behandlingen, da det jo netop er dig, det drejer sig om.

En meget vigtig filosofi vi har hos Tandlægerne på Østerbro er, at være blandt de billigste tandlæger i København, men samtidig at give dig en behandling, hvor kun de bedste materialer og udstyr der findes på markedet benyttes. Alle behandlinger foregår naturligvis 100 % smertefrit hos Tandlægerne på Østerbro. Dette er særlig vigtigt, da vi på klinikken har særlig fokus på at behandle patienter med tandlægeskræk af alle grader. Klinikkens personale er alle, uden undtagelse, blevet nøje håndplukket. Ligeledes har alle skullet bevise deres faglige dygtighed og ikke mindst medmenneskelige kunnen, førend de har kunnet få lov at blive en del af klinikken. Det er også vigtigt for os, at vi altid har det bedste udstyr, hele vejen rundt. Det gælder alt fra scannere, røntgen, til de små ting som regnskabsprogram og patientjournaliseringssystem.

Vi glæder os meget til at se dig i vores klinik, og til at vise dig, hvor langt vi vil strække os, for at gøre dit besøg til en rigtig god oplevelse.

De bedste hilsner og forhåbentligt på snarligt gensyn,

Tandlægerne på Østerbro

Vores medarbejdere

Maren Bjerregaard Klinikchef og tandlæge
Nina Boe-Hauggaard Virksomhedsansvarlig tandlæge
Heidi Wichmann Ledende klinikassistent
Sara Taylor Tandlæge
Malene M. Receptionist
Mathilde H. Sterilassistent
Mira B. Tandplejer
Se alle vores skønne medarbejdere

Læs hvad vores patienter synes om os