Spring til indholdet
Vores telefon har åbent mandag til torsdag kl. 07:15-16:30, fredag 7:15-14:30 og lørdag 07:45-14:00.

AirFlow tandrens

Mod misfarvede tænder


299 DKK

Vi er lukket. Vi åbner senere i dag kl. 08:00

Bestil tid

Vores nyeste behandling, AirFlow Pulverrens, er et innovativt værktøj, der kan fjerne farvede belægninger. Det er dermed en behandling, der er effektiv til misfarvede tænder. Fordelen ved den skånsomme AirFlow behandling er, at den foregår smertefrit, men ikke desto mindre effektivt. Metoden anvendes til at fjerne plak og misfarvninger på tænderne, nemt og effektivt. Behandlingen efterlader tænderne glatte og rene, og bliver brugt som et supplement til en almen tandrensning.


Tandlægebehandling

Fjernelse af persisterende misfarvninger

AirFlow Pulverrens – Hvad er det? Det er en behandling, der bygger på en avanceret teknik, som patienter kan modtage i forlængelse af en almindelig tandrensningsbehandling. Til at udfører behandlingen gør vi brug af en specialdesgnet maskine. På klinikken gør vi brug af en Prophy-Mate Neo fra NSK, som med en blid, præcis stråle sprøjter en pulverblanding direkte på tænderne. Pulveret går skånsomt ind og fjerner de farvede belægninger, der er på tænderne.

Høj kvalitet til fair priser

Se komplet prisliste

Tryg og smertefri behandling

Mere om os

Vi har lørdagsåbent

Bestil en tid

Hvornår bør du overveje brugen af AirFlow?

AirFlow er en oplagt behandling for dem, der ønsker at få fjernet genstridige belægninger på tænderne. Nogle oplever at få farvede belægninger på tænderne som følge af bl.a. rygning, kaffe og the. Behandlingen kan ligeledes anvendes på personer, der døjer med følsomme tænder.

Vi har sørget for, at vores erfarne tandplejere har gennemgået grundig træning i brugen af AirFlow-teknologien, hvilket sikre at behandlingen bliver udført omhyggeligt.

tandlaege-koebenhavn
Tandeftersyn

Det er vigtigt at huske på, at til trods for, at AirFlow kan forbedre tændernes æstetik, anbefales det fortsat at opretholde gode rutiner ift. Tandbørstning, brug af tandtråd, samt regelmæssige tandlægebesøg. Dette vil fortsat forebygge tandproblemer og opretholde en god, sund mund.

Hvis du er interesseret i at få mere information om AirFlow, er du velkommen til at spørge din tandplejer under dit næste rutinemæssige tjek ellers kan du booke en konsultation for at få klarhed, hvorvidt AirFlow er det rette valg for dine tænder.

Hvad kan skyldes misfarvninger på tænderne?

Til trods for, at tandens ydre lag, også kaldet emaljen, normalt er hård og beskytter tanden, er emaljen ikke immun over for farvestoffer og kemikalier fra bestemte fødevarer, drikkevarer og vaner. Overflademisfarvninger kan opstå af mange forskellige årsager.

Farvestoffer fra fødevarer og drikkevarer (ekstrinsiske faktorer)
Kaffe: Både koffeinen og tanninen i kaffe kan være med til at forårsage gullige eller brune belægninger på tænderne ved hyppig indtag over en længere periode.
Te: Herunder er det særligt sort te, der kan give misfarvninger. Grøn og urtete ligeledes forårsage misfarvninger på tænderne, dog forekommer dette i mindre grad.
Rødvin: Den kraftige pigmentering i rødvin kan gøre at tænderne vil syne mørkere.
Sodavand: Syren samt farvestofferne, der er i sodavand påvirker tandens emalje og kan give gullige/brune plamager.
Bær: Bær såsom blåbær og kirsebær kan med deres pigmentering ligeledes misfarve tænderne.
Krydderier: Krydderier kan i nogle tilfælde også være så kraftig pigmenteret, at det kan efterlade plamager på tænderne – eks. karry og paprika.

Derudover findes der kunstige farvestoffer i visse processerede fødevarer.

Tobaksprodukter
Brugen af cigaretter og tyggetobak kan give misfarvninger som følge af nikotinindholdet og andre kemikalier.

Plak og tandsten
Det er ikke nødvendigvis kun vaner, samt drikkevarer og fødevarer, du indtager, som kan medfører misfarvninger. Det kan ligeledes skyldes tændernes egen naturlige udvikling, samt hvor god en tandhygiejne vedkommende har.

Plak: Plak er en blød, men klæberig substans, der består af bakterier og fødevarepartikler, der bliver ophobet på tandoverfladen. Selve plakken kan absorbere farvestofferne fra drikkevarer og fødevarer.
Tandsten: Det er vigtigt at få fjernet plak løbende, ved regelmæssig tandbørstning og tandrensning. Hvis plakken ikke fjernes kan det blive hårdt og sætte sig som tandsten. Disse tandsten kan have et gult eller brunligt udtryk og er sværere at fjerne end plak.

Man kan forebygge ekstrinsiske (ydre) misfarvninger ved at opretholde en god tandhygiejne. Dette indebærer tandbørstning, brug af tandtråd, samt regelmæssige tandrensninger hos tandlægen for at fjerne plak og tandsten. Hvis misfarvningerne allerede eksisterer, vil tandlægen kunne hjælpe med at komme det til livs gennem en tandrensning, suppleret med AirFlow. Hvis dette ikke er tilstrækkeligt, anbefaler vi en tandblegning.

Vi er lukket. Vi åbner senere i dag kl. 08:00

Se alle åbningstider

Kontakt os på +4588169696

Bestil tid

Læs hvad vores patienter synes om os

Tandlægerne på Østerbro