Spring til indholdet
Vores telefon har åbent mandag til torsdag kl. 07:15-16:30, fredag 7:15-14:30 og lørdag 07:45-14:00.

AirFlow


Vi er lukket. Vi åbner igen fredag kl. 08:00

Bestil tid

Vores nyeste behandling, AirFlow Pulverrens, er et innovativt værktøj, der kan fjerne farvede belægninger. Fordelen ved den skånsomme AirFlow behandling er, at den foregår smertefrit, men ikke desto mindre effektivt. Metoden anvendes til at fjerne plak og misfarvninger på tænderne, nemt og effektivt. Behandlingen efterlader tænderne glatte og rene, og bliver brugt som et supplement til en almen tandrensning.


Fjernelse af persisterende misfarvninger

Tandlægebehandling

AirFlow Pulverrens – Hvad er det?

Det er en behandling, der bygger på en avanceret teknik, som patienter kan modtage i forlængelse af en almindelig tandrensningsbehandling. Til at udfører behandlingen gør vi brug af en specialdesgnet maskine. På klinikken gør vi brug af en Prophy-Mate Neo fra NSK, som med en blid, præcis stråle sprøjter en pulverblanding direkte på tænderne. Pulveret går skånsomt ind og fjerner de farvede belægninger, der er på tænderne.

Høj kvalitet til fair priser

Se komplet prisliste

Tryg og smertefri behandling

Mere om os

Vi har lørdagsåbent

Bestil en tid

Hvornår bør du overveje brugen af AirFlow?

AirFlow er en oplagt behandling for dem, der ønsker at få fjernet genstridige belægninger på tænderne. Nogle oplever at få farvede belægninger på tænderne som følge af bl.a. rygning, kaffe og the. Behandlingen kan ligeledes anvendes på personer, der døjer med følsomme tænder.

Vi har sørget for, at vores erfarne tandplejere har gennemgået grundig træning i brugen af AirFlow-teknologien, hvilket sikre at behandlingen bliver udført omhyggeligt.

tandlaege-koebenhavn
Tandeftersyn

Det er vigtigt at huske på, at til trods for, at AirFlow kan forbedre tændernes æstetik, anbefales det fortsat at opretholde gode rutiner ift. Tandbørstning, brug af tandtråd, samt regelmæssige tandlægebesøg. Dette vil fortsat forebygge tandproblemer og opretholde en god, sund mund.

Hvis du er interesseret i at få mere information om AirFlow, er du velkommen til at spørge din tandplejer under dit næste rutinemæssige tjek ellers kan du booke en konsultation for at få klarhed, hvorvidt AirFlow er det rette valg for dine tænder.

Vi er lukket. Vi åbner igen fredag kl. 08:00

Se alle åbningstider

Kontakt os på +4588169696

Bestil tid

Læs hvad vores patienter synes om os