Spring til indholdet
Vores telefon har åbent mandag til torsdag kl. 07:15-16:30, fredag 7:15-14:30 og lørdag 07:45-14:00.

Kosmetisk plast

Høj kvalitet til fair priser

Se komplet prisliste

Tryg og smertefri behandling

Mere om os

Vi har lørdagsåbent

Bestil en tid

Formålet med kosmetisk plast

Formålet med kosmetisk plast er, at det kan anvendes til at genoprette patientens tænder og give vedkomne deres drømmesmil. Kosmetisk plast kan dermed anvendes til at forbedre tændernes æstetisk udseende, hvormed tænderne bliver uden at dette kan ses.

Plast er et rigtigt godt materiale til behandling af caries(huller i tænderne), da det er et stærkt materiale, som ”limes” til tanden. Ud over at udfylde huller i tænderne, er plast også et rigtigt godt materiale til kosmetisk behandling. Knækkede, skadede eller misfarvede tænder, tænder som er skæve, har uensartet form eller har større mellemrum kan bygges op med plast, så de får form og farve, der passer til resten af tænderne.

Det er en behandling, som er hurtigere og billigere end f.eks. behandling med porcelænsfacader. Plasten har mange gode egenskaber og der findes mange farver. Ved at anvende forskellige teknikker, kan plasten udformes, så den ligner en rigtig tand meget præcist. Hvis det kun er en kosmetisk behandling og der ingen huller i tænderne er, kan behandlingen oftest udføres helt uden lokalbedøvelse.

Kosmetisk plast 2
Kosmetisk plast

Flere er i dag ked af den mørke farve, som sølvamalgamfyldninger har, hvorfor en plastfyldning er et godt alternativ. Ved at udskifte disse fyldninger med plast, opnås en mere æstetisk og kosmetisk optimal løsning.

Plastfyldninger har en rigtig god holdbarhed og holder oftest i mange år, inden de skal repareres eller skiftes. Holdbarheden afhænger i stor grad af, om man har en god mundhygiejne. En gennemsnitlig plastfyldning holder cirka i 10 år.

Hos Tandlægerne på Østerbro har vi stor erfaring med kosmetisk tandpleje. Bestil en tid til kosmetisk tandpleje herunder.

Tandlægerne på Østerbro