Spring til indholdet
Vores telefon har åbent mandag til torsdag kl. 07:15-16:30, fredag 7:15-14:30 og lørdag 07:45-14:00.

Akut Tandlæge Kun 15 minutter fra Herlev

Høj kvalitet til fair priser

Se komplet prisliste

Tryg og smertefri behandling

Mere om os

Vi har lørdagsåbent

Bestil en tid

Akutte smerter? Så ring straks og bestil en akut tandlægetid. Hos Tandlægerne på Østerbro har vi INGEN akutgebyrer, uanset om det er hverdag eller lørdag, du har brug for behandling. Klinikken er placeret 15 minutter fra Herlev og vi tilbyder gratis parkering. Hvis du er med tog, tager det blot få minutter at gå fra Svanemøllen Station. Tag blot C-linjen fra Herlev Station der kører lige til Svanemøllen Station.

VI TILBYDER DIG:

Vi er lukket. Vi åbner igen tirsdag kl. 08:00

Se alle åbningstider

Kontakt os på +4588169696

Bestil tid

AKUTTE SMERTER?

Tandsmerter kan være nogle af de værst tænkelige smerter overhovedet. Det er derfor vigtigt, at du hurtigt tager kontakt til en tandlæge, hvis du får beskadiget en tand, eller hvis der opstår akut tandpine. Benytter du os, slipper du for at betale dyre akutgebyrer, som de offentlige akutklinikker tager. Læs mere herom ved at klikke her.

BLANDT DE BILLIGSTE I KØBENHAVN

Her hos Tandlægerne På Østerbro har vi nogle af de laveste priser i København. Vi har tilmed også det bedste og nyeste materiel. Derudover har klinikken også det mest velkvalificerede personale. Intet mindre er godt nok til vores patienter. Vi tilbyder også studierabat på 15% på alle frie ydelser, og der er ingen ekstragebyrer i weekenden – vi kører samme lave priser som i hverdagen.

GOD BEHANDLING TÆLLER MEST

En del af vores patienter kommer ikke fra Østerbro og andre bydele i København. Vi har patienter fra hele Storkøbenhavn og nogle gange også længere væk. Vi har således også en del patienter fra Herlev, da vi ofte oplever at patienter ikke har noget imod at rejse lidt for at være patienter hos os. De siger, at det godt kan svare sig rent økonomisk for vi er blandt de billigste i København og omegn.

Ydermere er det også værd, at køre en lille tur, for at være sikker på at få en god og professionel behandling. Når man tænker på, at de fleste patienter ikke besøger tandlægen mere end et par gange om året, er den lille rejse intet problem. Du har dog også mulighed for at gøre brug af os, hvis et akut problem opstår, samtidig med at din tandlæge i Herlev har lukket.

Video om Akut tandlæge nær Herlev – også lørdag

Vi har GRATIS PARKERING, som du kan benytte som patient.
Derudover går LINJE 1A lige til døren, foruden at vi ligger blot få minutters gang fra SVANEMØLLEN STATION.