Spring til indholdet
Vores telefon har åbent mandag til torsdag kl. 07:15-16:30, fredag 7:15-14:30 og lørdag 07:45-14:00.

Billig Tandlæge få noget for dine penge

Høj kvalitet til fair priser

Se komplet prisliste

Tryg og smertefri behandling

Mere om os

Vi har lørdagsåbent

Bestil en tid

BLANDT KØBENHAVNS BILLIGSTE TANDLÆGER

Hos Tandlægerne på Østerbro, ved vi at prisen er vigtig når du går til tandlægen. Omvendt er det de færreste, som ønsker at benytte en billig tandlæge, hvis det sker på bekostning af kvaliteten. På vores klinik, gør vi derfor en dyd ud af, at levere tandlægearbejde af meget høj kvalitet, til en ganske fair pris – faktisk så gode priser, at vi er blandt de billigste tandlæger i København.

Du kan se vores lave priser, i vores prisliste, hvor du også har mulighed for at beregne hvad du kan modtage i rabatter, i form af tilskud fra Sygeforsikring danmark samt evt. studierabat.

DET NYESTE UDSTYR OG DE BEDSTE MATERIALER

Vores klinik er blevet gennemrestaureret og indrettet med den nyeste teknik, forud for vores åbning i august 2014. Dette har medført, at vi i dag har en af landets mest moderne tandklinikker, med udstyr der gør os i stand til at levere behandlinger af rigtig høj kvalitet.

Et eksempel på dette, er vores 3D-scanner, hvormed at vores behandlere kan se langt mere, end det er tilfældet på et almindeligt røntgenfoto. Vi har også intraorale kameraer, som gør at du selv kan se dine tænders status, hvorved at du kan være med i beslutningsprocessen forud for et eventuelt indgreb. Plastfyldninger foretages med plast af ekstra høj kvalitet, og vores rodbehandlinger foretages med roterende rodbehandlingsinstrumenter, som resulterer i øget effektivitet og sikkerhed. Sidst men ikke mindst, fremstiller vi selv vores kroner i vores Cerec-maskine, på helt ned til én time.

DET SKAL VÆRE RART AT GÅ TIL TANDLÆGEN

Vi ved bedre end nogen, at ikke alle har det lige godt med at gå til tandlæge. Det har vi valgt at tage konsekvensen af, hvorfor vi som klinik har valgt at have særligt fokus på tandlægeskræk. Alle behandlere er således oplært, til at håndtere patienter med tandlægeskræk, således at du kan få den bedste mulige oplevelse, selv om du er bange for at besøge en af vores tandlæger. Vores arbejde med tandlægeskræk, spænder desuden over alt fra at vi undgår at der ”lugter” af tandlæge hos os, til at alle behandlingsrum er udstyret med Sonos-anlæg, således at du kan vælge hvilken musik som du vil høre under din behandling. Du kan læse meget mere om vores arbejde med tandlægeskræk, på vores underside om selvsamme emne.

Vi er til for dig, som ønsker en billig tandlæge i København, men samtidig ikke ønsker at gå på kompromis med kvaliteten. Er det længe siden, at du sidst var ved tandlægen? Bestil en tid nedenfor, eller ring til os.

Bestil tid her

Vi har GRATIS PARKERING, som du kan benytte som patient.
Derudover går LINJE 1A lige til døren, foruden at vi ligger blot få minutters gang fra SVANEMØLLEN STATION.

VORES KUNDER SIGER OM OS:

Læs hvad vores patienter synes om os

Tandlægerne på Østerbro