Spring til indholdet
Læs mere om vores forholdsregler for COVID-19 og tandlægebesøg her!

Hvorfor skal du vælge os som din nye tandlæge?

Høj kvalitet til lave priser

Se komplet prisliste

Tryg og smertefri behandling

Mere om os

Vi har lørdagsåbent

Bestil en tid

Vores personale er alle nøje blevet individuelt håndplukket, og alle har skullet bevise deres faglige dygtighed og ikke mindst medmenneskelige kunnen, førend de har kunnet få lov at blive en del af klinikken.

SÆRLIGT FOKUS PÅ TANDLÆGESKRÆK

Vi har på klinikken et meget stort ønske om at give vores patienter en dejlig oplevelse, eller måske rettere, en så dejlig oplevelse, som det nu engang kan være at være til tandlæge.

Hos Tandlægerne på Østerbro er vi udmærket godt klar over, at for mange kan et tandlægebesøg være forbundet med angst og ubehag. Dette vil vi meget gerne være med til at lave om på. Vi forstår, at det kan være vanskeligt at skulle skifte tandlæge, og at det er en stor tillidssag, at skulle lægge sig selv og sin lid i hænderne på et nyt menneske og ikke mindst en tandlæge.

Vi lover derfor at passe rigtig godt på dig, vise dig respekt og ikke mindst at lave et stykke arbejde udført med høj faglighed og grundighed. Til gengæld vil vi blive meget glade, hvis vi må inddrage dig og fortælle dig om alt vi laver, da det jo er netop til dig vi laver det. Du kan læse meget mere om hvordan vi kan hjælpe dig som har tandlægeskræk, på denne underside.

Klinikken

 

BLANDT DE BILLIGSTE TANDLÆGER I KØBENHAVN

En meget vigtig filosofi vi har hos Tandlægerne på Østerbro er at forsøge at tilhøre gruppen af de billigste tandlæger i København, men samtidig at give dig en behandling med udelukkende de bedste materialer og udstyr der findes på markedet.

Du kan se vores lave priser her, hvor du også finder vores smarte prisberegner.

Med den i hånden kan du se, hvad prisen vil være for en given behandling, samt hvad du kan opnå i form af eventuelle tilskud samt eventuel studierabat.

 

100 % Smertefri behandling

Al behandling foregår naturligvis 100 % smertefrit hos Tandlægerne på Østerbro.

Vi udfører med andre ord ikke nogen behandlinger, hvor vi ikke har mulighed for at smertedække dig.

Vores dygtige personale er i den forbindelse oplært, til at foretage bedøvelsen på ganske nænsom vis. Dette er særlig vigtigt, da vi på klinikken har særligt fokus på at behandle patienter med tandlægeskræk af alle grader.

 

Hvorfor vælge os

 

Vi glæder os meget til at se dig i vores nye klinik, og til at du vil give os chancen til at vise dig, hvor langt vi vil strække os for at gøre dit besøg til en rigtig god oplevelse.

De bedste hilsner og forhåbentligt på snarligt gensyn

Tandlægerne på Østerbro

Læs hvad vores patienter synes om os

Vi har særligt fokus på tandlægeskræk, så du kan få en god og smertefri behandling