Spring til indholdet
Vores telefon har åbent mandag til torsdag kl. 07:15-16:30, fredag 7:15-14:30 og lørdag 07:45-14:00.

InvisalignGratis Forundersøgelse

Gør noget ved drømmen om et pænere smil og kom til en gratis forundersøgelse. Her står vi klar til at høre om dine specifikke ønsker og vejlede dig på vej til det perfekte smil.

Få en gratis forundersøgelse til Invisalign

Kom til en gratis forundersøgelse, hvor vi finder ud af om Invisalign er det rette for dig.

  • ´
Vi ringer dig op til en kort snak om Invisalign og finder en tid til en 60 minutters gratis undersøgelse i vores klinik på Østerbro.

Forundersøgelsen varer 60 minutter og inkluderer først og fremmest en samtale med dig, hvor vi lytter til dine ønsker og behov. Her har du rig mulighed for, at stille alle de spørgsmål du måtte have.

Herefter vil dit tandsæt blive undersøgt grundigt, og vores Invisalign-tandlæge vil vurdere, om vi kan opfylde dit ønske med Invisalign.

Forundersøgelsen inkluderer også en vurdering af, hvad behandlingen vil koste dig og du vil få et estimat på, hvor lang tid behandlingen kommer til at tage.

Der findes ikke to tandsæt, som er ens og behandlingen med Invisalign er derfor også helt unik for dig. Ved forundersøgelsen vil der således i samråd med dig, blive lavet en helt specifik plan for netop dit tandsæt.

MØD VORES INVISALIGN TEAM

Læs hvad vores patienter synes om os