Spring til indholdet

Tandretningmed usynlig bøjle

Med Invisalign får du et flot smil med pæne lige tænder!

Her gælder ordsproget “man må lide for skønheden” slet ikke, da tandretning med Invisalign på ingen måde gør ondt og er en meget komfortabel måde at få rettet tænderne på. Behandlingen er udover at være komfortabel også næsten usynlig, da den foregår med en usynlig bøjle.

Invisalign er den moderne metode inden for tandretning, som vi hos Tandlægerne på Østerbro har lang erfaring med.

Den store forskel på Invisalign og f.eks. togskinner som du sikkert kender fra skoletandplejen – er at Invisalign er en gennemsigtig plastikskinne. Fordi den sidder meget tættere på tænderne, så kan den samtidig rette tænderne meget lettere og mere præcist end de gamle metoder.

Bestil tid her til en gratis forundersøgelse

MØD VORES INVISALIGN TEAM


Sådan forløber en Invisalign-behandling

 • Du kommer ind til en gratis indledende tjek på cirka 15 minutter.
  Her finder ud ud af, om du er egnet til tandretning med Invisalign.
 • Hvis du er egnet, skal vi lave en mere grundig konsultation hvor vi scanner dine tænder og laver en 3D animation af, hvordan resultatet bliver.
 • Hvis du kan lide resultatet af 3D scanning, kan vi sætte gang i behandlingen.
 • Dine scanninger sendes til Invisalign i USA, hvor deres eksperter gennemgår scanningerne og behandlingsplanen sammen med vores tandlæger.
 • Herefter fremstiller Invisalign dine unikke skinner. Du skal have nye skinner i cirka hver anden uge, så antallet af skinner varierer fra 12 og op til ca 40.
 • Du skal herefter have skinnerne i 23 timer i døgnet – men bare rolig, de gør ikke ondt, er så godt som usynlige og generer dig ikke efter de første dages tilvænning.
 • Al behandling er 100 % smertefri – og du skal hverken bedøves eller bores.
 • Vi gør os umage for, at det altid en rar oplevelse at besøge os på klinikken.

Tandretning med Invisalign sker med en række af gennemsigtige bøjler, som langsomt og sikkert flytter tænderne lidt af gangen, indtil den ønskede tandstilling er opnået og du har fået det ønskede resultat.

Disse skinner fremstilles i gennemsigtig plast og passer helt specifikt på dine tænder, hvorfor de er nærmest usynlige.

Med andre ord, rettes tænderne med en komfortabel bøjle, som er helt gennemsigtig og derfor ikke syner af meget på dine tænder. Du skal derfor ikke frygte “togskinner”, som anvendes i forbindelse med tandretning i børnetandplejen.

Den periode, hvor du får rettet tænder, er derfor ikke tynget af en ubehagelig og grim bøjle.

Skinnen kan desuden tages af og på når det passer dig, og skal desuden fjernes når du spiser. Skal du for eksempel til et vigtigt arrangement, hvor du gerne vil være helt foruden bøjlen, kan dette sagtens lade sig gøre.
Skinnen passer, som nævnt helt perfekt på dine tænder, hvorfor den sidder fast og fylder meget lidt i munden på dig. Skinnen kræver selvfølgelig lidt tilvænning de første par dage, hvorefter du slet ikke vil bemærke, at den sidder i munden på dig.

Tandretning med Invisalign er derfor en meget komfortabel måde at få rettet tænderne på, hvor du på ingen måde skal gå på kompromis med dit sociale liv eller dit velbefindende.

Få en gratis forundersøgelse til Invisalign

Kom til en gratis forundersøgelse, hvor vi finder ud af om Invisalign er det rette for dig.

 • ´
Vi ringer dig op til en kort snak om Invisalign og finder en tid til en 15 minutters gratis undersøgelse i vores klinik på Østerbro.

Læs hvad vores patienter synes om os

Vi har GRATIS PARKERING, som du kan benytte som patient.
Derudover går LINJE 1A lige til døren, foruden at vi ligger blot få minutters gang fra SVANEMØLLEN STATION.

Få en gratis forundersøgelse til Invisalign

Kom til en gratis forundersøgelse, hvor vi finder ud af om Invisalign er det rette for dig.

 • ´
Vi ringer dig op til en kort snak om Invisalign og finder en tid til en 15 minutters gratis undersøgelse i vores klinik på Østerbro.