Spring til indholdet
Vores telefon har åbent mandag til torsdag kl. 07:15-16:30, fredag 7:15-14:30 og lørdag 07:45-14:00.

Tandlæge nær Lyngbyvej Få behandling på Østerbro

Høj kvalitet til fair priser

Se komplet prisliste

Tryg og smertefri behandling

Mere om os

Vi har lørdagsåbent

Bestil en tid

VI TILBYDER DIG:

  • En placering med fine muligheder for transport fra Lyngbyvej (6 min. i bil og tæt på Svanemøllen Station)
  • Gratis parkering
  • Intet ekstra tillæg i weekenden – samme lave pris som i hverdagen
  • Højeste kvalitet, på trods af lave priser
  • Danske og erfarne tandlæger
  • Akutte tandlægetider

 

BLANDT DE BILLIGSTE I KØBENHAVN

Kvalitet er af højeste vigtighed, når det kommer til tandbehandlinger. Men prisen er dog også en væsentlig faktor for mange patienter. Vi mener således at alle patienter skal have råd til at besøge tandlægen uden at gå på kompromis med kvaliteten – det er i hvert fald filosofi hos Tandlægerne på Østerbro. Således ligger vi stor vægt på at kvaliteten er i orden, mens vi samtidig har nogle af de laveste priser i København. Hos Tandlægerne på Østerbro har vi netop mulighed for at køre med disse lave priser, fordi vi er en stor klinik, som derfor køber stort ind. Klinikken bruger det nyeste udstyr på markedet og vi udvælger vores materialer med omhu. Desuden er vores personale af højeste kvalitet – fagligt, som socialt.

Vores billige priser, gælder både i hverdagene og i weekenderne. Du behøver således ikke, at bekymre dig om ekstra lørdagsgebyrer. Endvidere giver vi 15% i studierabat på alle frie ydelser. For et overslag over priser – klik her.

FÅ HJÆLP TIL DIN TANDLÆGESKRÆK

Hos Tandlægerne På Østerbro har vi stor erfaring med at behandle folk der lider af tandlægeskræk. Hvis vi får lov, vil vi hellere end gerne vise dig, hvordan vi sammen kan afhjælpe din tandlægeskræk. Efter blot ét eller ganske få besøg, kan vi få din tandlægeskræk til at forsvinde – det lover vi. Når du bestiller en tid, skal du dog bare huske at fortælle, at du lider af tandlægeskræk. På den måde kan vi være helt forberedte på dit fremmøde, og derved give dig den mest optimale og behagelige oplevelse. Du kan læse meget mere om tandlægeskræk her. Ydermere kan du se vores to videoer om tandlægeskræk på selvsamme side.

Læs hvad vores patienter synes om os

Tandlægerne på Østerbro ligger blot 6 minutter fra Lyngbyvej i bil, og vi har tilmed gratis parkering. Kommer du med toget ligger vi blot få minutters gang fra Svanemøllen Station. Ring til os, eller book en tid herunder.

Tandlægerne på Østerbro