InvisalignTandretning med usynlig bøjle

Få det perfekte smil – med en tandbøjle som er synlig og ikke gør spor ondt!


Den støtte du har brug for, til det smil du ønsker

Mange er i dag kede af deres tænder og smil. Små skævheder af tænderne kan gøre, at vi smiler mindre og at selvtilliden daler.

Det er for mange ofte uoverskueligt at få rettet tænder med tanken om, at skulle gå rundt med fast apparatur (togskinner) i flere år.

Heldigvis er der i en dag en let, smertefri og næsten usynlig løsning:
Du kan få rettet dine tænder med systemet Invisalign.

På denne måde rettes tænderne permanent med en meget komfortabel bøjle/skinne, som er næsten 100% usynligt,

Bøjlen er lavet af gennemsigtigt plast, så den nærmest ikke ses på tænderne. Endvidere kan den tages ud, når du skal spise eller hvis man skal til et arrangement, hvor man ikke har lyst til at have den på.

Få det smil du altid har drømt om!

Få en gratis forundersøgelse til Invisalign

Kom til en gratis forundersøgelse, hvor vi finder ud af om Invisalign er det rette for dig.

  • ´
Vi ringer dig op til en kort snak om Invisalign og finder en tid til en 15 minutters gratis undersøgelse i vores klinik på Østerbro.
Tandlægerne på Østerbro kan i samarbejde med SPARXPRES tilbyde en enkel og attraktiv finansiering af din tandbehandling. Det er op til dig om du vil ansøge om finansiering af hele betalingen eller en mindre del af den. Læs mere om finansieringen.


MØD VORES INVISALIGN TEAM

Søren Sehested Tandlæge Læs mere
Patrick Henriksen Tandplejer
Trine Klinikassistent
Johan Klinikkoordinator

InvisalignResultatet

Se forvandlingen efter Invisalign

Det kan være svært at vide, hvad en Invisalign behandling egentlig gør ved tænderne. For at få et bedre indtryk af det, har vi sat nogle billeder ind på siden her.

Hvis du er i tvivl om du kan få en Invisalign-behandling, er du altid velkommen til at kontakte os. Så kan vi snakke nærmere om, hvad der er af muligheder for dig.

Se andres resultat med Invisalign

Hvordan foregår behandlingen?

Invisalignbøjlen

Behandlingen starter med en kort gratis konsultation, hvor tænderne undersøges og det afgøres, om de kan rettes med invisalignsystemet.

Undersøgelsen tager cirka 15 minutter og udføres i vores klinik på Østerbro.

Efter undersøgelsen ved du, om Invisalign er en mulighed for dig – og du kan i ro og mag derhjemme overveje om du vil i gang.

Du får et prisoverslag med, og ønsker du at starte behandlingen, kan du på forhånd om kreditgodkendelse til rente- og gebyrfri finansiering.

Har du spørgsmål mens du overvejer, er vi altid parate med svar på email og telefon.

 

1. Trin
første besøg

Ved første besøg hos din tandlæge efter du har bestemt dig for, at du ønsker en Invisalign behandling, vil tandlægen guide dig igennem, hvad du ønsker at opnå med behandlingen.

Du vil her have mulighed for præcist at fortælle om dine ønsker og vi står klar med svar på alle dine spørgsmål.

Vi tilbyder en 100% gratis forundersøgelse.

Hvis du efter den ønsker at fortsætte med Invisalign, skal vi se dig igen til en mere grundig undersøgelse og scanning af dine tænder.

Invisalign - bøjle ude
2. Trin
3D Tandaftryk

Når du efter forundersøgelsen har besluttet dig for starte med Invisalign, så skal vi undersøge dig lidt grundigere. Her laver vi en komplet 3D scanning af din mund, som sendes til Invisalign Technologies i USA sammen med din tandlæges præcise behandlingsplan.

Invisalign benytter en avanceret 3D computer imaging teknologi til at omdanne dine tandaftryk til en serie af unikke custom-made række af aftagelige gennemsigtige skinner. Der kan være helt op til 48 skinner eller ned til kun 12 alt afhængig af den individuelle behandlingsplan.

Denne konsultation koster 2.700,- og giver dig 3D video, som viser dig det endelige resultat af Invisalign-behandlingen. Den gennemgår du sammen med tandlægen og er du tilfreds med resultatet, så kan Invisalign-behandlingen gå i gang.
De 2.700,- du betaler for at komme i gang, fratrækkes i den endelige pris for Invisalign-behandlingen.

3. Trin
Opfølgning

Ca. 14 dage efter aftrykkene er blevet sendt til USA, er din computeranimerede 3D-film klar.

Her kan du se hele behandlingsforløbet fra start til slut, og du kan få et håndgribeligt visuelt udtryk af, hvordan dine tænder vil se ud efter behandlingen.

Det er herefter du skal tage endeligt stilling til, om du ønsker behandlingen. Hvis du er sikker på, at det er netop dette du håbede på at få ud af en behandling bestilles Invisalign-skinnerne.

4. Trin
invisalignskinner

Ca. 14 dage efter får du udleveret dit første sæt af Invisalign-skinner.

Oftest vil der blive lavet et par små plastfyldninger til at guide tænderne i den rigtige retning. Du går med hvert sæt skinner i ca. 15 dage, og du vil få udleveret yderligere 2-3 sæt af skinner, som du skal bruge før dit næste kontrolbesøg hos tandlægen.

5. trin
Dag og nat

Du skal bruge Invisalignskinnerne både om dagen og natten. Du må kun fjerne skinnerne når du spiser, drikker, børster tænder og bruger tandtråd.

Den fulde behandling tager ca. 6-15 måneder og vil variere meget fra patient til patient. Du skal komme til kontrolbesøg hos din tandlæge ca. hver 6 uge til behandlingen er slut.

Dette er inkluderet i prisen og er for at sikre, at behandlingen forløber som planlagt.

Invisalign - bøjle
6. trin
Smukt Smil

Når du er færdig med at bruge det sidste sæt af skinner i serien, vil din behandling være færdig, og du har nu opnået det smukke smil, som du altid har ønsket dig.

For at sikre at dit nye smil forbliver perfekt, skal du bruge retentions-skinner om natten eller have retentionstråde på bagsiden af tænderne, for at tænderne ikke flytter sig tilbage. Udgifter for dette kommer ud over behandlingen.


Få en gratis forundersøgelse til Invisalign

Kom til en gratis forundersøgelse, hvor vi finder ud af om Invisalign er det rette for dig.

  • ´
Vi ringer dig op til en kort snak om Invisalign og finder en tid til en 15 minutters gratis undersøgelse i vores klinik på Østerbro.

Hvorfor vælge enInvisalignbehandling?

Mange går og er kede af et smil med skæve tænder. En invisalignbehandling er en meget komfortabel måde at få rettet sine tænder på. Ud over den glæde det giver at få rettet sine tænder og få det smil man drømmer om, giver det også andre fordele. Når tænderne sidder skævt, er det nemmere for madrester og bakterier at sætte sig i mellemrum og det er svært at holde rent.

Dette giver større risiko for caries (huller i tænderne) og især for tandkødsbetændelse (gingivitis). Undersøgelser viser, at bliver tænderne rettet, opnås sundere tænder og tandkød. Fordelen ved Invisalign er, at man kan fjerne bøjlen, når der skal børstes tænder og bruges tandtråd, hvorfor der kan opretholdes en optimal mundhygiejne under hele behandlingen.

Det er yderst vigtigt at have sunde tænder og tandkød, når der anvendes bøjler. Endvidere opnås er et bedre bid, når tænderne rettes, så det bliver nemmere at tygge sammen og spise.

Mange af klinikkens Invisalign patienter vælger at få bleget tænder samtidigt med at tænderne rettes, da Invisalignskinnerne kan fungere som perfekte blegeskinner. Det vil sige, at man kan relativt billigt få dem bleget, da det eneste man behøver at købe på klinikken, er lidt blegegel.

Bruksisme på vores klinik

Vi har gratis parkering, som du kan benytte som patient. Derudover går linje 1A lige til døren, foruden at vi ligger blot få minutters gang fra Svanemøllen Station.

Vores patienter siger om os

Få en gratis forundersøgelse til Invisalign

Kom til en gratis forundersøgelse, hvor vi finder ud af om Invisalign er det rette for dig.

  • ´
Vi ringer dig op til en kort snak om Invisalign og finder en tid til en 15 minutters gratis undersøgelse i vores klinik på Østerbro.