Spring til indholdet
Vores telefon har åbent mandag til torsdag kl. 07:15-16:30, fredag 7:15-14:30 og lørdag 07:45-14:00.

God og dygtig tandlæge Erfaring gør en forskel

Høj kvalitet til fair priser

Se komplet prisliste

Tryg og smertefri behandling

Mere om os

Vi har lørdagsåbent

Bestil en tid

Hos Tandlægerne på Østerbro ved vi, at vores patienter ikke blot vil have hvem som helst, til at ”vedligeholde” deres tænder. Tandlægearbejde kræver tillid – og så vil du som patient selvfølgelig gerne have en hvis sikkerhed for, at det udførte arbejde er af høj kvalitet, således at det holder i lang tid.

DYGTIGE TANDLÆGER OG TANDPLEJERE STÅR KLAR TIL AT HJÆLPE

Konkurrencen blandt tandlæger i København er stor. Er priserne hos din tandlæge derfor for høje, eller er du ikke tilfreds med servicen hos din tandlæge, vil du med stor sandsynlighed kigge efter en ny tandlæge. Nøjagtigt det samme gælder i forhold til den kvalitet som du modtager. Sidder du tilbage med en fornemmelse af at din tandlæge ikke er erfaren nok, eller at tandplejeren som renser dine tænder ikke er dygtig nok, er det ikke usandsynligt at du finder en ny tandlæge. Det ved vi hos Tandlægerne på Østerbro, hvilket har gjort, at vi helt fra da vi åbnede vores klinik, har tilpasset vores koncept til dette.

Alt starter og slutter nemlig med godt personale. Vi håndplukker derfor vores tandlæger og tandplejere, for at sikre at både de faglige, samt de menneskelige kompetencer er i orden. Sidstnævnte mener vi nemlig er mindst lige så vigtigt, som at vores tandlæger og tandplejere er fagligt dygtige. Vi har nemlig valgt at specialisere os i tandlægeskræk, hvilket stiller store krav til vores behandlere. Det nytter nemlig ikke noget at tandlægen er god til at foretage en rodbehandling, hvis patienten er panisk bange undervejs, og på denne baggrund undlader at opsøge en tandlæge igennem flere år efterfølgende. Når først at vi har fundet en ny dygtig og erfarne medarbejder, sørger vi altid for grundig oplæring af vedkommende – arbejdsmetoder og materialer som benyttes, svinger nemlig rigtig meget fra tandklinik til tandklinik.

Tandlæge

VI HAR PLADS TIL DIG

I skrivende stund har vi 8 erfarne tandlæger og 5 dygtige tandplejere tilknyttet vores klinik. Vi tager derfor nye patienter ind, og har med garanti også plads til dig. Det er vigtigt for os, at vi altid kan tilbyde vores patienter en tid med kort varsel. Hos os behøver du derfor ikke at vente flere måneder på at få en almindelig tid, eller flere dage på at få en tid, hvis du har akutte tandsmerter.

Ring gerne til os, hvis du har spørgsmål til vores arbejde eller vores klinik. Er du allerede overbevist om at vores gode tandlæger og tandplejere, er det rette ”match” for dig, er du også velkommen til at booke en tid online, ved at klikke på knappen nedenfor. Se også gerne vores om os side, hvor du kan læse mere om hvorfor du skal vælge os som din nye tandlæge.

Vores dygtige tandlæger og tandplejere står klar til at hjælpe dig. Book blot en tid nedenfor – så er du ikke langt fra at komme under kyndig behandling.

Book tid her

Læs hvad vores patienter synes om os

Vi har GRATIS PARKERING, som du kan benytte som patient.
Derudover går LINJE 1A lige til døren, foruden at vi ligger blot få minutters gang fra SVANEMØLLEN STATION.

Tandlægerne på Østerbro