Spring til indholdet
Vores telefon har åbent mandag til torsdag kl. 07:15-16:30, fredag 7:15-14:30 og lørdag 07:45-14:00.

Akut tandlæge Kun 15 minutter fra Lyngby

Høj kvalitet til fair priser

Se komplet prisliste

Tryg og smertefri behandling

Mere om os

Vi har lørdagsåbent

Bestil en tid

Bliv smertefri med vores akutte tandlægekonsultationer. Vi er vil altid kunne finde en akut tandlægetid til dig, selv om det er lørdag, så du kan slippe af med smerterne så hurtigt som muligt. Kontakt os nu for at få hjælp.

Kontakt os nu, og bliv smertefri med en akut tandlægetid. Vi finder altid en akut tandlægetid til dig om lørdagen og vi har INGEN lørdagsgebyrer. Vores klinik ligger 15 minutter fra Lyngby og tilbyder gratis parkering. Er du med tog ligger vi blot få minutters gang fra Svanemøllen Station. Garanteret tandlægetid inden for åbningstiden.

VI TILBYDER DIG:

  • En akut tid om lørdagen (ingen ventetid)
  • En placering med gode muligheder for transport fra Lyngby (15 min. i bil og tæt på S-tog)
  • Gratis parkering
  • Ingen weekendgebyrer, samme lave pris som i hverdagen
  • Højeste kvalitet, også selvom der er tale om nødbehandlinger
  • Danske og erfarne tandlæger

Vi er lukket. Vi åbner senere i dag kl. 08:00

Se alle åbningstider

Kontakt os på +4588169696

Bestil tid

BLANDT DE BILLIGSTE I KØBENHAVN

Kvaliteten spiller en stor rolle, når det kommer til tandbehandlinger. Men det gør prisen selvfølgelig også. Alle mennesker skal have råd til et tandlægebesøg uden at gå på kompromis med kvaliteten – det mener vi i hvert fald. Derfor lægger vi stor vægt på at kvaliteten er i orden, men samtidig har vi nogle af Københavns laveste priser. Hos Tandlægerne på Østerbro har vi netop mulighed for at gøre det meget billigt, idet vi er en stor klinik (og har på Frederiksberg), som køber stort ind. Vi bruger det nyeste udstyr og udvælger vores materialer med omhu. Ydermere har vi kun det bedste og mest kvalificerede personale – fagligt, som socialt.

Vi har også nogle af de laveste priser, selvom det er weekend. Derfor behøver du ikke, at bekymre dig om lørdagsgebyrer. Desuden tilbyder vi 15% i studierabat på alle frie ydelser. For at få et overblik over priser, kan du klikke her.

STOR ERFARING MED TANDLÆGESKRÆK

Hos Tandlægerne På Østerbro har vi stor erfaring med at behandle folk med tandlægeskræk. Hvis du giver os lov, vil vi enormt gerne vise dig, hvordan vi kan afhjælpe dig med din tandlægeskræk. Efter bare ét eller ganske få besøg, lover vi dig, at vi kan få din skræk til at forsvinde. Når du ringer og bestiller en tid, skal du bare huske at gøre opmærksom på, at du lider af tandlægeskræk. Således kan vi være helt forberedte på at give dig den bedst mulige oplevelse. Du kan læse mere om tandlægeskræk her, og se vores to videoer om tandlægeskræk.

Se resten af vores medarbejdere

Kontakt os i dag og få øjeblikkelig smertelindring med en akut tandlægekonsultation. Vi har INGEN lørdagsgebyrer, og kan garantere dig en tandlægetid inden for åbningstiden. Klinikken ligger kun 15 minutter fra Lyngby og har gratis parkering. Hvis du kommer med tog, er vi blot få minutters gang fra Svanemøllen Station.

Book tid her

Vi har GRATIS PARKERING, som du kan benytte som patient.
Derudover går LINJE 1A lige til døren, foruden at vi ligger blot få minutters gang fra SVANEMØLLEN STATION.

Tandlægerne på Østerbro