Spring til indholdet
Vores telefon har åbent mandag til torsdag kl. 07:15-16:30, fredag 7:15-14:30 og lørdag 07:45-14:00.

Akut Tandlæge Kun 45 minutter fra Køge

Høj kvalitet til fair priser

Se komplet prisliste

Tryg og smertefri behandling

Mere om os

Vi har lørdagsåbent

Bestil en tid

Bestil en akut tandlægetid og slip for smerter. Kontakt os nu. Vi kan altid finde en tid til et akut tandlægebesøg – også om lørdagen UDEN ekstra tillægsgebyr. Vores klinik har gratis parkering og er placeret 45 minutter fra Køge. Hvis du kommer med tog, er vi kun få minutters gang fra Svanemøllen Station, hvor du kan tage linje E.

HOS OS FÅR DU:

  • En akut tid om mandag til lørdag (ingen ventetid)
  • Gode muligheder for transport til klinikken fra Køge (45 min. i bil og tæt på S-tog)
  • Gratis parkering
  • Blandt de billigste i København
  • Ingen weekendgebyrer, samme lave pris som i hverdagen
  • Højeste kvalitet, også selvom der er tale om nødbehandlinger
  • Danske og erfarne tandlæger

Vi er lukket. Vi åbner senere i dag kl. 08:00

Se alle åbningstider

Kontakt os på +4588169696

Bestil tid

BLANDT DE LAVESTE PRISER I KØBENHAVN

Hos Tandlægerne på Østerbro er vi blandt de billigste tandlæger i København. Vi vælger at have lave priser, da vi mener, at alle skal have mulighed for at få ordnet deres tænder på et regelmæssigt basis. Trods vi er blandt de billigste tandlæger, har vi fortsat stort fokus på kvaliteten. Vi går derfor ikke på kompromis med kvaliteten, så hold dig ikke tilbage for at tage kontakt til os, hvis du har brug for en akut tandlægetid.

VIDEO: AKUT TANDLÆGE LØRDAG 45 MIN FRA KØGE

EN TRYG OPLEVELSE

Hos Tandlægerne på Østerbro er du i trygge hænder. Vi er eksperter i og har erfaring med at behandle folk med tandlægeskræk, og vil hellere end gerne også hjælpe dig. Vi ved hvordan vi skal tackle denne frygt og vi tager os derfor god tid til dig. Det vigtigste for os er, at vores patienter føler sig trygge. Du kan læse mere om tandlægeskræk, hvis du klikker her.

Her på klinikken har vi en del patienter der ikke bor i lokalområdet. Vi har også en del patienter fra Køge og omegn. Mange af disse patienter besøger vores klinik i forbindelse med deres arbejde, enten før eller efter arbejde. På den måde er det ikke nogen belastning for dem at have en tandlæge der ligger et stykke væk fra deres bopæl.

Bliv smertefri med en akut tandlægetid. Kontakt os nu. Vi finder altid en akut tandlægetid – også om lørdagen. Du pålægges INGEN akuttillæg. Vores klinik ligger 45 minutters kørsel fra Køge og har tilhørende gratis parkering. Vi er placeret blot få minutters gang fra Svanemøllen Station, hvis du er med tog. Linje E kører hele vejen.

Bestil tid her til en akut tandlægetid

Vi har GRATIS PARKERING, som du kan benytte som patient.
Derudover går LINJE 1A lige til døren, foruden at vi ligger blot få minutters gang fra SVANEMØLLEN STATION.

Tandlægerne på Østerbro