Spring til indholdet
Vores telefon har åbent mandag til torsdag kl. 07:15-16:30, fredag 7:15-14:30 og lørdag 07:45-14:00.

WeekendåbentUden tillæg

Høj kvalitet til fair priser

Se komplet prisliste

Tryg og smertefri behandling

Mere om os

Vi har lørdagsåbent

Bestil en tid

Hos Tandlægerne på Østerbro holder vi åbent hver lørdag uden ekstra gebyrer.

Hos Tandlægerne på Østerbro holder vi åbent hver lørdag. Det betyder for dig som patient, at du har nemmere ved, at få tandlægebesøget passet ind i en eventuel travl hverdag. Det betyder også at, hvis du får tandpine eller andre akutte problemer med tænderne i løbet af weekenden, står vi klar til din rådighed. Vi yder denne ekstra service netop for bedst muligt at kunne hjælpe dig som vores patient.

Tandpine og akutte problemer med tænderne, som for eksempel en tand der knækker, kan være meget smertefuldt og generende. Hver en time tæller og en hel weekend fra fredag til mandag, kan virke som uendelig lang tid at vente på lindrende tandbehandling. Hos Tandlægerne på Østerbro har fuld forståelse for dette og holder derfor lørdagsåbent hver lørdag, hvor vi tilbyder akutte tider til alle vores patienter. På den måde undgår du et besøg hos tandlægevagten eller alternativt en ubehagelig og smertefyldt weekend.

Tandlægerne på Østerbro kan således fungere som en slags “Tandlægevagt” i weekenden. Modsat mange andre steder, hvor der er åbent i weekenden, tillægger vi ikke priserne nogle ekstra lørdagsgebyrer. Med andre ord betyder det, at vi tilbyder vores patienter behandlinger til de samme lave priser om lørdagen, som vi kører med i hverdagene.
Ligeledes garanterer vi også samme høje kvalitet og standard i weekenden, som vi arbejder med i hverdagene. Selvom du for eksempel får en akut tid til en akut behandling på grund af tandpine, gør vi alt, hvad vi kan for at give dig smertelindring. Du får på ingen måde en lappeløsning, men i stedet en start på en reel behandling.
En akut tid indebærer altså ikke en sløset og halv behandling. Behandlingerne udføres modsat med stor omhyggelighed af vores dygtige danske tandlæger og foregår altid 100 % smertefrit.

Bagsværd akut
Hall på Østerbro tandklinikken

Tandlægerne på Østerbro tilbyder således behandlinger i weekenden til samme lave priser som i hverdagen, og af samme høje standard og kvalitet, udført 100 % smertefrit af dygtige og kompetente tandlæger.

Vores patienter siger

Tandlægerne på Østerbro