Spring til indholdet
Vores telefon har åbent mandag til torsdag kl. 07:15-16:30, fredag 7:15-14:30 og lørdag 07:45-14:00.

Tandlæge nær Østerbrogade Højeste kvalitet til lave priser

Høj kvalitet til fair priser

Se komplet prisliste

Tryg og smertefri behandling

Mere om os

Vi har lørdagsåbent

Bestil en tid

DET FÅR DU HOS TANDLÆGERNE PÅ ØSTERBRO:

  • Gode muligheder for transport til klinikken (få hundrede meter fra Østerbrogade og tæt på S-tog)
  • Gratis parkering
  • Blandt de billigste tandklinikker i København
  • Akutte tider hvis behovet opstår
  • Ingen weekendgebyrer, samme lave pris som i hverdagen

 

VORES PRISER ER BLANDT DE LAVESTE I KØBENHAVN:

Tandlægerne på Østerbro er blandt de billigste tandlæger, både på Østerbro og i resten af København. Dog går vi ikke på kompromis med kvaliteten, hvilket vi er meget stolte af. Vi mener nemlig, at samtlige borgere skal have mulighed for behandling af gode og kvalitetsbevidste tandlæger – tænderne er trods alt noget, vi helst skulle have hele livet. Vores personale er nøje udvalgt, så vi derved sikrer den højeste kvalitet. Desuden er vi ajour med det nyeste materiel inden for tandbehandlinger, så vores patienter på den måde kan få den mest optimale behandling tilgængeligt.

Vores priser i weekenden er de samme som i hverdagen. Vi har altså ingen weekendgebyrer eller andre tillæg. Desuden tilbyder vi også studierabat. Som studerende får man således 15% i rabat på alle frie ydelser. Se nærmere her for et overslag over priser.

Det er nemt og bekvemt at skifte tandlæge. Ring blot til os, eller book din første tid online. Så klarer vi alt det praktiske for dig, i forhold til at hente din journal fra din gamle tandlæge.

Ring til os, og bestil en tandlægetid. Tandlægerne på Østerbro ligger få minutter i bil fra Østerbrogade, og vi har desuden gratis parkeringspladser. Er du med tog, ligger vi blot få minutters gang fra Svanemøllen Station, foruden at 1A stopper lige ved døren.

Bestil en tid her

Tandlægerne på Østerbro