Spring til indholdet
Vores telefon har åbent mandag til torsdag kl. 07:15-16:30, fredag 7:15-14:30 og lørdag 07:45-14:00.

Tandlæge Hellerup? Besøg vores klinik blot 8 min fra Hellerup

Høj kvalitet til fair priser

Se komplet prisliste

Tryg og smertefri behandling

Mere om os

Vi har lørdagsåbent

Bestil en tid

PÅ VORES ER DU SIKRET:

  • Højeste kvalitet – både ved almindelige behandlinger og ved akutte behandlinger
  • Blandt de billigste priser i København (se priserne her)
  • Gode muligheder for transport til klinikken fra Hellerup (8 min. i bil og kort tid med S-tog)
  • Gratis parkering
  • Ingen ekstra weekendtillæg – samme lave pris som i hverdagen
  • Danske og erfarne tandlæger
  • Akutte tider alle dage

 

BLANDT DE LAVESTE PRISER I KØBENHAVN

Tandlægerne på Østerbro har nogle af de laveste i København. Vi kører med vores meget lave priser, fordi vi mener, at alle skal have adgang til at få ordnet deres tænder på jævnligt basis. Vi går ikke på kompromis med kvaliteten af vores arbejde, selvom vi er blandt de billigste. Tøv derfor ikke med at kontakte os, hvis du har brug for en tid.

I TRYGGE HÆNDER:

Hos Tandlægerne på Østerbro er du i trygge hænder. Vi er meget kvalificerede til at behandle folk med tandlægeskræk, da vi har mange års erfaring med det. Vi ved præcis, hvordan vi skal håndtere denne frygt, og således tager vi os derfor rigtig god tid til patienten. Vores højeste prioritet er, at patienten føler sig tryg. Hvis du vil læse mere om tandlægeskræk, kan du klikke her.

Udover selvfølgelig at betjene kunder fra lokalområdet, har vi også en del patienter fra Hellerup. Dette skyldes selvfølgelig at vi ligger relativt tæt på Hellerup, men selvfølgelig også at mange af vores patienter fra Hellerup arbejder tæt på os.

Har du brug for en tandlæge? Så ring til Tandlægerne på Østerbro. Alle patienter er velkomne – uanset hvor du kommer fra i landet. Vores klinik ligger 8 minutter fra Hellerup i bil og vi har gratis parkering. Er du med tog, ligger vi kun få minutters gang fra Svanemøllen Station. Du kan tage linje C fra Hellerup Station. Der er kun ét stop!

Hos Tandlægerne på Østerbro går vi meget op i god behandling. Vi vil derfor altid yde vores bedste og lave 100 % smertefrie behandlinger.

Tandlægerne på Østerbro