Spring til indholdet
Vores telefon har åbent mandag til torsdag kl. 07:15-16:30, fredag 7:15-14:30 og lørdag 07:45-14:00.

Gratis tandlæge til dig, der er mellem 18 og 21 år

Høj kvalitet til fair priser

Se komplet prisliste

Tryg og smertefri behandling

Mere om os

Vi har lørdagsåbent

Bestil en tid

Gratis tandlæge til dig, der er mellem 18 og 21 år

Er du mellem 18 og 21 år? Så er du ikke tvunget til at fortsætte i den kommunale tandpleje. Du har dermed muligheden for frit at vælge, hvorvidt du ønsker at skifte over til at gå i behandling hos en privat tandlægepraksis.

Som følge af en ny ordning i Danmark, er unge i alderen 18-21 år sikret vedvarende tandpleje. Dette omfatter al tandpleje og størstedelen af behandlinger, som vil være gratis indtil du fylder 21 år. Det forudsætter, at du er født i år 2004 eller senere. Ordningen gør det derfor muligt for dig at have selvbestemmelse over, hvor du ønsker at modtage din tandbehandling, da du ikke er bundet til den kommunale tandpleje. Det medfører INGEN omkostninger ved dette skift til en privat tandlægepraksis.

Hos Tandlægerne på Østerbro mener vi, at det er vigtigt at sikre de unges tandpleje fortsætter, og dermed skaber de bedste forudsætninger for en god tandsundhed i voksenlivet. Vi ser frem til at byde dig velkommen på klinikken.

Vi er lukket. Vi åbner senere i dag kl. 08:00

Se alle åbningstider

Kontakt os på +4588169696

Bestil tid

Før du kan skifte til en privat tandlægepraksis

Tandbehandling

Hvis du står med et ønske om at blive patient hos os, er det nødvendigt at gennemgå et par simple trin forinden. Indledende skal du tage kontakt til din kommune (den du er bosat i) og oplyse dem om, at du gerne vil være patient hos Tandlægerne på Østerbro.

Efter at du har oplyst, at du hellere vil være patient hos os fremfor hos din nuværende kommunale tandpleje, vil det øvrige af processen foregå automatisk.

Når kommunen får registreret ændringen og du er overflyttet til vores system, vil vi tage kontakt til dig pr. mail eller telefon. Herefter er det muligt for dig at booke tid til din første undersøgelse på vores klinik.

SÅDAN FOREGÅR DIN FØRSTE UNDERSØGELSE HOS OS

01
ANKOMST

Idet du kommer ind på klinikken, vil receptionisten først registrere dine oplysninger, for derefter at vise dig hen til venteværelset.

02
INTRODUKTION

Du vil blive mødt af din tandplejer, hvor I indledningsvist vil have en dialog om, hvilke eventuelle smerter, ændringer eller problemer du har oplevet siden sidst, du var forbi tandlægen.

03
UNDERSØGELSE

Tandplejeren vil dernæst gennemføre en grundig undersøgelse af dine tænder, tandkød og mund. Denne undersøgelse foregår ved brug af spejle, som anvendes til at vurdere, hvorvidt du har nogle huller og dit tandkøds sundhed. Hvis det er nødvendigt, vil vi tage røntgenbilleder, da det giver en radiologisk vurdering, hvor det fx kan vise, hvor dybt et hul er.

04
TANDRENSNING

Derefter vil tandplejeren rense dine tænder rene for tandsten, samt fjerne plak og pletter ved polering af tænderne, hvilket også giver tænderne en glat overflade.

05
ANBEFALINGER

Efter at tænderne er blevet renset og undersøgelsen er blevet foretaget, vil tandplejeren tale med dig om mulige problemer eller fund. Herudover giver din tandplejer dig anbefalinger om det videre forløb i form af tilpasninger i mundhygiejnen eller yderligere behandlinger.

06
EFTERBEHANDLING

I tilfælde, hvor tandplejeren identificerer behandlingskrævende tilstande (som fx visdomstænder, der bør fjernes eller huller), bliver du informeret om dette. Hertil vil I i fællesskab ligge en plan for det videre forløb. Afhængigt af behandlingsbehovet, kan det i nogle tilfælde være nødvendigt at søge dækning af behandlingens omkostninger gennem kommunen, hvortil der kan forekomme en mindre egenbetaling ved større behandlinger. Alt dette bliver du oplyst om til din undersøgelse.

 

 

Læs hvad vores patienter synes om os

Tandlægerne på Østerbro