Spring til indholdet
Vores telefon har åbent mandag til torsdag kl. 07:15-16:30, fredag 7:15-14:30 og lørdag 07:45-14:00.

Akut Tandlæge Kun 20 min fra Hørsholm

Høj kvalitet til fair priser

Se komplet prisliste

Tryg og smertefri behandling

Mere om os

Vi har lørdagsåbent

Bestil en tid

Ring til os nu, og bliv smertefri med en akut tandlægetid. Vi har INGEN gebyrer for nødbehandlinger, og vi finder altid en akut tandlægetid til mandag-lørdag. Klinikken ligger 20 minutter fra Hørsholm og der er gratis parkering. Er du med tog, ligger vi blot få minutters gang fra Svanemøllen Station. Du kan tage Kystbanen fra Kokkedal eller Rungsted Kyst Station. Stå af på Østerport Station og tag bussen 1A herfra. 1A stopper lige foran klinikken.

VI TILBYDER DIG:

  • En akut tid om selv om lørdagen (ingen ventetid). Læs mere her
  • Gode muligheder for transport til klinikken fra Hørsholm (20 min. i bil og tæt på S-tog)
  • Gratis parkering
  • Hyggelige omgivelser i nyrenoverede lokaler i en gammel herskabsvilla
  • Sonos-anlæg og Tempur-stole
  • Ingen weekendgebyrer, samme lave pris som i hverdagen
  • Højeste kvalitet, på trods af, at der er tale om nødbehandlinger
  • Danske og erfarne tandlæger

Vi er lukket. Vi åbner senere i dag kl. 08:00

Se alle åbningstider

Kontakt os på +4588169696

Bestil tid

LÆKRE OG AFSLAPPENDE OMGIVELSER

Her hos Tandlægerne På Østerbro, midt i København, går vi meget op i, at omgivelserne og rammerne for behandlingerne er i top. Således kan vi sikre den mest behagelige og optimale behandling. Klinikken ligger i starten af Strandvejen, ikke langt fra Svanemøllen station. Vores klinik ligger således i en gammel strandvejsvilla med masser af plads. Vi tilbyder selvfølgelig gratis parkering på adressen, så man ikke skal bekymre sig om det.

Her hos Tandlægerne på Østerbro har vi et stort og charmerende venteværelse, hvor patienterne kan nyde en gratis kop te, kaffe eller vand. Når vejret er til det kan du også sidde i vores flotte og velholdte have. På klinikken finder du også en pejs, som er med til at skabe en mere hjemlige og hyggelig atmosfære. For at danne rammerne for en tryg oplevelse har vi ydermere installeret Sonos-anlæg og Tempus-stole i samtlige behandlingsrum – vores patienter fortjener det bedste. Vi er stolte af vores topmoderne klinik, hvor vi er klar til at tage i mod dig i behagelige omgivelser.

Hvorfor vælge os

Vi har INGEN lørdags- eller akutgebyrer. Har du derfor tandpine, så ring til os inden for vores åbningstid, og bliv smertefri med en akut tandlægetid. Vi hjælper med glæde patienter fra Hørsholm med en akut tandlægetid, også selvom at du måske ikke benytter os som din faste tandlæge.

Ring og book en akut tandlægetid og bliv smertefri nu. Vi har INGEN gebyrer for nødbehandlinger, og kan altid finde en akut tandlægetid mellem mandag-lørdag. Vores klinik findes 20 minutter fra Hørsholm, hvor der er tilhørende gratis parkering. Hvis du er med tog, ligger klinikken blot få minutters gang fra Svanemøllen Station. Du kan tage Kystbanen fra Kokkedal eller Rungsted Kyst Station. Stå af på Østerport Station og tag bussen 1A herfra. 1A stopper lige foran klinikken.

Bestil akut tid nær Hørsholm her

Video om Akut tandlæge nær Hørsholm selv om lørdagen

Vi har GRATIS PARKERING, som du kan benytte som patient.
Derudover går LINJE 1A lige til døren, foruden at vi ligger blot få minutters gang fra SVANEMØLLEN STATION.

Tandlægerne på Østerbro