Spring til indholdet
Vores telefon har åbent mandag til torsdag kl. 07:15-16:30, fredag 7:15-14:30 og lørdag 07:45-14:00.

Akut Tandlæge Kun 15 minutter fra Bagsværd

Høj kvalitet til fair priser

Se komplet prisliste

Tryg og smertefri behandling

Mere om os

Vi har lørdagsåbent

Bestil en tid

Bliv smertefri med en tid hos Tandlægerne på Østerbro

Slip for smerter ved at kontakte os og bestil en akut tandlægetid. Vi har INGEN lørdagsgebyrer, og det er altid muligt at få en akut tid hos tandlægen – selv om lørdagen. Vores klinik er placeret 15 minutter fra Bagsværd i bil. Der tilbydes gratis parkering. Vores placering er inden for gåafstand fra Svanemøllen station, da det kun tager et par minutter at gå derhen, hvis du rejser med tog. Du kan tage linje B fra Bagsværd Station hele vejen.

VORES KLINIK TILBYDER

  • Trygge omgivelser kun 15 min fra Bagsværd
  • Placering tæt på S-tog
  • En akut tid om lørdag samt alle hverdage (ingen ventetid)
  • Pakeringspladser uden betaling
  • Ingen weekendgebyrer, samme lave pris som i hverdagen
  • Højeste kvalitet, også når der er tale om nødbehandlinger

Vi er lukket. Vi åbner senere i dag kl. 08:00

Se alle åbningstider

Kontakt os på +4588169696

Bestil tid

VORES PRISER ER BLANDT DE BILLIGSTE I KØBENHAVN

Hos Tandlægerne på Østerbro er vi blandt de billigste tandlæger i København med vores fair priser. Vi fastholder dog vores princip om ikke at gå på kompromis med kvaliteten, og det er noget, vi er stolte af. Vi er af den overbevisning om, at alle borgere skal have adgang til en dygtig og kvalitetsbevidst tandlæge, uanset om de bor i Bagværd eller Brøndby. Tænderne er trods alt noget man helst skal beholde resten af sit liv. Vi har nøje udvalgt vores personale for at sikre, at vi har det bedste team med høj professionalisme. Derudover er vi up-to-date med det nyeste materiel, så vores patienter kan få den bedste behandling på markedet.

Blot fordi din behandling foregår i weekenden bliver det ikke dyre for dig at gå til tandlægen, da vores weekendpriser er de samme som i hverdagen. Dette skyldes, at vi IKKE har nogen ekstra gebyrer. Desuden kører vi også med studierabat, hvor du som studerende får 15% i rabat på alle frie ydelser. Du kan finde flere detaljer om vores priser og få et overslag over priser her.

Ring til os nu og bestil en akut tandlægetid, og slip af med din smerter. Uanset hvornår du har brug for en akut tid til tandlægen, finder vi altid en tid til dig – også hvis der er tale om en lørdag. Derudover har vi INGEN lørdagsgebyrer. Vores klinik er placeret ca. 15 minutter fra Bagsværd i bil og har gratis parkering. Kommer du med tog kan du tage linje B fra Bagsværd Station hele vejen til Svanemøllen Station, som er placeret få minutters gang fra klinikken.

Bestil en akut tid her

Video om Akut tandlæge nær Bagsværd – også lørdag

Vi har GRATIS PARKERING, som du kan benytte som patient.
Derudover går LINJE 1A lige til døren, foruden at vi ligger blot få minutters gang fra SVANEMØLLEN STATION.

Tandlægerne på Østerbro