Spring til indholdet
Vores telefon har åbent mandag til torsdag kl. 07:15-16:30, fredag 7:15-14:30 og lørdag 07:45-14:00.

Akut Tandlæge Kun 15 minutter fra Bagsværd

Høj kvalitet til fair priser

Se komplet prisliste

Tryg og smertefri behandling

Mere om os

Vi har lørdagsåbent

Bestil en tid

Bliv smertefri med en tid hos Tandlægerne på Østerbro

Slip for smerter ved at kontakte os nu og bestil en akut tandlægetid. Vi har IKKE lørdagsgebyrer, og det er altid muligt at få en akut tandlægetid om lørdagen. Klinikken er placeret 15 minutter fra Bagsværd i bil. Der tilbydes gratis parkering. Vi ligger kun få minutters gå gang fra Svanemøllen station, hvis du er med tog. Du kan tage linje B fra Bagsværd Station hele vejen.

VORES KLINIK TILBYDER

  • Trygge omgivelser kun 15 min fra Bagsværd
  • Placering tæt på S-tog
  • En akut tid om lørdag samt alle hverdage (ingen ventetid)
  • Pakeringspladser uden betaling
  • Ingen weekendgebyrer, samme lave pris som i hverdagen
  • Højeste kvalitet, også når der er tale om nødbehandlinger

Vi har åbent i dag fra 08:00 - 17:00

Se alle åbningstider

Kontakt os på +4588169696

Bestil tid

VORES PRISER ER BLANDT DE BILLIGSTE I KØBENHAVN

Tandlægerne på Østerbro er blandt de billigste tandlæger i København. Dog har vi et princip med ikke at gå på kompromis med kvaliteten. Det er vi stolte af. Vi mener nemlig at alle borgere skal have mulighed for at tilgå en god og kvalitetsbevidst tandlæge, uanset om de bor i Bagværd eller Brøndby. Tænderne er trods alt noget man helst skal beholde resten af sit liv. Vores personale er nøje udvalgt, så vi sikrer den bedst mulige kvalitet. Desuden er vi up-to-date med det nyeste materiel, så vores patienter kan få den bedste behandling på markedet.
Vores weekendpriser er helt de samme som i hverdagen. Vi kører ingen weekendgebyrer eller ekstra tillæg. Desuden kører vi også med studierabat. Som studerende modtager du nemlig 15% i rabat på alle frie ydelser. Se nærmere her, for at få et overslag over priser.

 

Ring til os nu og bestil en akut tandlægetid, og slip af med din smerter. Vi kan altid finde en akut tandlægetid til dig – også om lørdagen. Derudover har vi INGEN lørdagsgebyrer. Vores klinik er placeret ca. 15 minutter fra Bagsværd i bil og der er tilhørende gratis parkering. Hvis du kommer med tog, ligger klinikken blot få minutters gang fra Svanemøllen Station. Du kan tage linje B fra Bagsværd Station hele vejen.

Bestil en akut tid her

Video om Akut tandlæge nær Bagsværd – også lørdag

Vi har GRATIS PARKERING, som du kan benytte som patient.
Derudover går LINJE 1A lige til døren, foruden at vi ligger blot få minutters gang fra SVANEMØLLEN STATION.