Spring til indholdet

Susanne Rode Bager Ny tandlæge på klinikken

Høj kvalitet til lave priser

Se komplet prisliste

Tryg og smertefri behandling

Mere om os

Vi har lørdagsåbent

Bestil en tid

Tandlægerne på Østerbro kan pr. 01/05/2016 byde velkommen til vores nye tandlæge Susanne Rode Bager. Susanne er uddannet cand. odont. i 1989, og kommer fra Byens Tandklinik i Hellerup. Som vores andre behandlere, har Susanne stor erfaring af behandling af patienter med tandlægeskræk.

Er du patient hos Susanne Rode Bager, har du mulighed for at fortsætte med Susanne som din tandlæge, ved at skifte til Tandlægerne på Østerbro. Kontakt blot klinikken på tlf. 89885848, hvorefter vi ordner alt det praktiske for dig.

OM TANDLÆGERNE PÅ ØSTERBRO

Tandlægerne på Østerbro har til huse i moderne faciliteter på Strandvejen 32D, 2100 København Ø, blot få hundrede meter fra Hellerup. Buslinje A1 stopper ved døren, og vi har desuden gratis parkeringspladser til vores patienter.

Som patient hos os, kan du drage nytte af vores gode priser og høje kvalitet. Således er vi blandt de billigste tandlæger i København, på trods af at vi kun bruger de bedste materialer og det bedste udstyr.

Ring til os, eller bestil tid herunder ved at vælge ønsket ugedag og tidsrum. I kommentarfeltet kan du angive, at du er eksisterende patient hos tandlæge Susanne Rode Bager.

Bestil tid hos Susanne

Se resten af vores medarbejdere