Spring til indholdet

Persondatapolitik for rekruttering

Hos Tandlægerne På Østerbro


I forbindelse med rekruttering hos TPFØ I/S (Tandlægerne På Frederiksberg & Østerbro), er det vigtigt at gøre dig bekendt med vores persondatapolitik om hvordan vi behandler dine personoplysninger og vi opfordrer dig derfor til at læse nedenstående.

TPFØ I/S er dataansvarlig for de personoplysninger, som indhentes for at vurdere den enkelte ansøger, som en del af vores rekrutteringsproces. Vi behandler disse personoplysninger fortroligt og i overensstemmelse med den gældende persondatalovgivning.

Når du sender os en jobansøgning i forbindelse med et rekrutteringsforløb, afgiver du samtidig dine personoplysninger. Disse anvendes og opbevares udelukkende til gennemførelse af vores rekrutteringsproces.

Vi indhenter ikke følsomme personoplysninger uden dit samtykke.

Til de stillinger, hvor vi samarbejder med eksterne virksomheder i vores rekrutteringsproces (rekrutteringsfirmaer, personlighedstest mm), vil du blive informeret her.

Såfremt dine personoplysninger videregives til tredjepart, sker dette i overensstemmelse med databehandleraftaler med de pågældende parter, som overholder de gældende regler på området.
Vi kontrollerer at vores databehandler har IT sikkerhed og overholder retningslinjerne.

Da vi ønsker at vælge de bedst egnede kandidater til vores ledige stillinger, kan vi som en del af vores rekrutteringsproces indhente referencer fra tidligere arbejdsgivere og øvrige relevante referencer. Vi indhenter kun dine referencer, hvis du har givet os dit samtykke hertil.

Vi opbevarer dine oplysninger samt ansøgning indtil vi har gennemført rekrutteringsforløbet på den pågældende stilling eller max. 6 måneder.
Hvis du har givet os samtykke til, at vi må opbevare din ansøgning og personoplysninger til en eventuel fremtidig stilling, gøres dette i max 6 måneder hvorefter dine oplysninger slettes.

Hvis du bliver ansat hos os, opbevares vi dine personoplysninger fra dit rekrutteringsforløb som en del af din medarbejdermappe.

Som ansøger har du en række rettigheder, som vi hermed gør dig opmærksom på:

  • Du har ret til at tilbagekalde samtykker, du har givet os i forbindelse med din ansøgning og vi stopper derved med at behandle din personoplysninger, såfremt der ikke findes andet grundlag for fortsat at behandle samt opbevare dine oplysninger. Ønsker du at tilbagekalde dit samtykke, bedes du kontakte HR Manager, Sanne Marie Wognsen på telefon 21276671 eller mail: sanne@tpfrb.dk.
  • Du har ret til at få indsigt i de personoplysninger, vi behandler om dig, dog med visse lovbestemte undtagelser.
  • Derudover har du ret til indsigelse mod indsamlingen af oplysninger samt viderebehandling af dine personoplysninger.
  • Du har ligeledes ret til anmodning om, at vi begrænser indsamlingen, korrigerer og i visse tilfælde sletter dine personoplysninger.

Såfremt du har spørgsmål til vores behandling af dine personoplysninger, ønsker indsigt i de personoplysninger, vi behandler om dig eller gøre brug af dine rettigheder, kan du kontrakt HR Manager, Sanne Marie Wognsen på telefon 21276671 eller mail: sanne@tpfrb.dk.