Spring til indholdet
Vi har åbent for akutbehandlinger - Få en akut tid nu!

Vi passer på dig

Du kan fortsat helt trygt gå til tandlægen hos os.

 

Det er stadig fuldstændigt sikkert for dig, at komme ind til behandling på vores klinik. Klinikken følger de nationale infektionshygiejniske retningslinjer for tandklinikker (NIR), samt sundhedsstyrelsens anbefalinger, i forhold til forebyggelse af smitte med Coronavirus.
Derudover følger vi udviklingen tæt, og vil løbende regulere vores forholdsregler, såfremt, at sundhedsstyrelsen ændrer retningslinjerne

Alle patienter som har sygdomstegn så som feber, hoste eller vejrtrækningsbesvær, eller er udrejst fra et af de særlige risikoområder, som: Kina, Singapore, Hong Kong, Japan, Iran, Sydkorea, Østrig, Spanien samt Italien, bliver bedt om at få en ny tid, som ligger 14 dage efter, at disse er opstået eller hjemkommet. Dette gør vi for at passe på alle vores patienter og personale.

Vi har på klinikken utroligt høje hygiejnestandarter og der bliver foretaget meget grundig rengøring af klinikrummene og tandlægestolene imellem hver patient. Derudover bliver alle overflader grundigt renset og afsprittet, ligesom alle instrumenter der har været i patientkontakt bliver rengjort grundigt og autoklaveret/steriliseret, således at der ingen risiko er for smitte.

Vi har nu taget yderligere forholdsregler: (her nævnes nogle af de iværksatte initiativer)

 • Opstilling af spritdispensere ved alle indgangsdøre og centrale steder på klinikken.
 • Reduceret antallet af patienter i venteværelset.
 • Opfordring til alle patienter om ikke at møde ind til behandling før tid, men blot til aftalt tid.
 • Behandling foregår ALTID med mundbind og handsker.
 • Øget afstand i venteværelserne mellem stolene, så du sidder i behørig afstand til andre patienter.
 • Muligt for dig at vente udenfor klinikken, så tandlægen afhenter dig udenfor og fører dig direkte til. tandlægestolen, såfremt du måtte foretrække dette.
 • Afspritning af dørhåndtag og alle overflader imellem hver patient.
 • Afspritning af hænderne ved indgang og i venteværelser.
 • Ingen håndtryk eller kram
 • Vi har indkøbt pandetermometre, således at vi hurtigt og nemt kan tjekke hvis der skulle være tvivl om en patient er rask
 • Opsat plakater som gør opmærksom på, hvordan man forebygger smitten.

Vi ved at der er meget nyt man skal forholde sig til i denne specielle situation. Derfor gør vi os også umage med at kommunikere hvordan du som patient skal forholde dig mht. dit tandlægebesøg.

Vi lover som altid at passe godt på dig. I denne situation passer vi bare lidt ekstra på dig.

For yderligere informationer, henviser vi til sundhedsstyrelsens hjemmeside: www.sst.dk/corona Hvis du skulle have yderligere spørgsmål, er du velkommen til at kontakte klinikken på: Telefon: 88 16 96 96 - Email: info@tpobro.dk - Eller chat med os direkte her på siden.